JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Cassave chips met rendang, pittige Cheddar en chilisaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: €12,95 (8,95 from €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
De naam is eigenlijk wel duidelijk, een varkensnier is orgaanvlees van het varken. Een sterke smaak kenmerkt 't orgaanvlees. Je houdt ervan of je gruwt ervan. Maar desalniettemin is 't nooit weg om varkensniertjes een keertje te proberen! Want dit vergeten stukje vlees is wel heel gezond voor je!
Missschien wel het allerbelangrijkste aan het bereiden van niertjes is het schoonmaken van de niertjes, anders stinken ze enorm. Als je dat helemaal goed wil doen, haal je 't witte niervet weg, spoel de niertjes dan grondig af in water met een scheutje azijn en laat je ze een nachtje staan. Doe vervolgens de niertjes in een pan met 1 tot 2 liter water, breng aan de kook en giet af. Herhaal dit nog een aantal keer. Laat de niertjes de laatste keer een half uurtje tegen het kookpunt aan sudderen, dit kan je ook in een groentebouillon doen. Nu zijn de niertjes in principe al eetbaar, maar om 't helemaal af te maken kan je ze in plakjes snijden, kruiden met peper en zout en door de bloem halen om ze vervolgens in een pan met boter kort te bakken.