JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Kippenhart is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde vleessoorten in Nederland en wordt ’t voornamelijk aan dieren gevoerd. Bij Braziliaanse BBQ’s is dat wel anders, hier is kippenhart een van de meest populaire gerechten van de barbecue.
Kippenhart smaakt, ook al is ’t een orgaan, niet naar typisch orgaanvlees. Het hart is een spier, wat betekent dat ’t vlees een stevige bite heeft. ’t Is overigens absoluut niet droog, kippenhartjes zijn lekker sappig.
Kippenhart bereiden hoeft niet lastig te zijn. Je kan ze stoven, kort grillen of zelfs frituren.
Vijzel of stamp knoflook, zout en chilivlokken klein. Meng de kruiden met 2 eetlepels olijfolie tot een marinade en marineer hier de kippenhartjes mee. Rijg de hartjes aan een spies en laat ze 30 minuten rusten. Vervolgens grill je de hartjes 5 minuten aan alle kanten.