Kalfshersenen

Kalfshersenen
De kalfshersenen worden rauw geleverd en zijn klaar om zelf te bereiden. Ze hebben een zachte structuur en een lichte, milde smaak. In de klassieke keuken worden ze vaak eerst kort gepocheerd om ze te verstevigen, waarna ze kort kunnen worden gebakken of verwerkt in een saus.
Wat zijn kalfshersenen?
Kalfshersenen behoren tot het fijnste orgaanvlees van het kalf. Ze zijn licht van kleur en hebben een zachte, bijna romige textuur. Voor gebruik worden ze meestal kort geweekt in koud water en daarna voorzichtig gepocheerd. Daarna kun je ze bakken in boter of combineren met andere smaken zoals citroen, kappertjes of peterselie.
Kalfshersenen online bestellen?
Kalfshersenen bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Onze slagers selecteren elk stuk met zorg, verpakken het vacuüm en leveren het flash frozen. Zo blijft de kwaliteit behouden tot het moment van bereiden. Bestel voor 11 uur en je hebt ze dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Liever op een ander moment? Dat kies je zelf.
Ingredienten
kalfsvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g | 
|---|---|
| Energie (kJ) | 573 | 
| Energie (kcal) | 137 | 
| Vet (g) | 6.5 | 
| Verzadigd vet (g) | 2.2 | 
| Koolhydraten (g) | 0.0 | 
| Suikers (g) | 0.0 | 
| Vezels (g) | 0.0 | 
| Eiwitten (g) | 19.5 | 
| Zout (g) | 0.25 | 
Kalfshersenen
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
- 
                    
                        Productinformatie
                        
- 
                    
                        Voedingswaarde
                        
- 
                    
                        Reviews
                        
Kalfshersenen
De kalfshersenen worden rauw geleverd en zijn klaar om zelf te bereiden. Ze hebben een zachte structuur en een lichte, milde smaak. In de klassieke keuken worden ze vaak eerst kort gepocheerd om ze te verstevigen, waarna ze kort kunnen worden gebakken of verwerkt in een saus.
Wat zijn kalfshersenen?
Kalfshersenen behoren tot het fijnste orgaanvlees van het kalf. Ze zijn licht van kleur en hebben een zachte, bijna romige textuur. Voor gebruik worden ze meestal kort geweekt in koud water en daarna voorzichtig gepocheerd. Daarna kun je ze bakken in boter of combineren met andere smaken zoals citroen, kappertjes of peterselie.
Kalfshersenen online bestellen?
Kalfshersenen bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Onze slagers selecteren elk stuk met zorg, verpakken het vacuüm en leveren het flash frozen. Zo blijft de kwaliteit behouden tot het moment van bereiden. Bestel voor 11 uur en je hebt ze dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Liever op een ander moment? Dat kies je zelf.
Ingredienten
kalfsvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g | 
|---|---|
| Energie (kJ) | 573 | 
| Energie (kcal) | 137 | 
| Vet (g) | 6.5 | 
| Verzadigd vet (g) | 2.2 | 
| Koolhydraten (g) | 0.0 | 
| Suikers (g) | 0.0 | 
| Vezels (g) | 0.0 | 
| Eiwitten (g) | 19.5 | 
| Zout (g) | 0.25 |