JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Supersmaakvolle speklapjes met zwoerd van LIVAR, ofwel het Limburgs Kloostervarken. Speklapjes met zwoerd worden gesneden uit het buikspek van het varken. LIVAR vlees dankt zijn rijke smaak o.a. aan de goede herkomst van de varkens. Het zwoerd zorgt bovendien voor nog meer smaak. Perfect voor grill of BBQ!
The Butchery is official LIVAR dealer van LIVAR en daar zijn we uiteraard trots op. Wat een prachtproduct om mee te werken! LIVAR heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en dat is natuurlijk niet voor niets. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder én krijgen ze versgeteelde Limburgse granen gevoerd. Dat goede leven proef je.
Livar varkens scharrelen heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél groeien ze allemaal op onder streng toezicht en bovendien werkt LIVAR constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. Smaak als beloning voor goede zorg luidt de slogan en wij durven met zekerheid te zeggen dat daar geen woord van gelogen is.
Livar varkensvlees is een klasse apart. Het is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met Livar speklapjes zit je dus zeker goed! LIVAR kloostervarkens doen niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie.
Kruid de speklappen met peper en zout of met speklapkruiden. Bak de speklappen op hoog vuur in een ruime hoeveelheid boter mooi bruin aan beide zijden. Zet vervolgens het vuur lager en bak de speklappen nog voor 7 tot 10 minuten om en om.
Hoeveel speklappen per persoon?
De speklapjes met zwoerd zijn per 2 verpakt, een kleine/middelgrote eter zal genoeg aan 1 speklap hebben. Grote eters kunnen beter kiezen voor 2 speklapjes.