JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Dikke vleesribben, ook wel buikspareribs genoemd, lijken helemaal niet op de 'standaard' spareribs.. Vleesribben zijn eigenlijk speklappen met beentjes ertussen, super rijk aan smaak dus! Lekker ook om low&slow te bereiden, bijvoorbeeld op de BBQ.
Dikke vleesribben zijn superveelzijdig! Je kan ze bereiden op de BBQ, in de pan of in de oven! Ohja, en je kan ze in de snert doen als smaakmaker.. Wil je ze graag in de oven bereiden? Laat de oven dan voorverwarmen op 200 graden, marineer de ribben en plaats ze in een ingevette ovenschaal.. Draai de temperatuur van de oven terug naar 180 graden en laat de ribben -afhankelijk van de dikte- minimaal een uur garen. Vergeet niet om de vleesribben tussendoor om te draaien.. Gebruik je kernthermometer als je 't helemaal goed wil doen. Hou dan een temperatuur aan van >70 graden..
Hoeveel dikke vleesribben LIVAR per persoon?
De dikke vleesribben zijn per 2 verpakt en per stuk genoeg voor 1 persoon, grote eters kunnen beter kiezen voor 2 stuks dikke vleesribben.