Dikke vleesribben LIVAR
Wat zijn dikke vleesribben?
Dikke vleesribben, ook wel buikspareribs genoemd, lijken helemaal niet op de 'standaard' spareribs.. Vleesribben zijn eigenlijk speklappen met beentjes ertussen, super rijk aan smaak dus! Lekker ook om low&slow te bereiden, bijvoorbeeld op de BBQ.
Voedingswaarde van rauwe dikke vleesribben per 100 gram
Energie (kJ) | 1325 | Koolhydraten (milligram) | 0 |
Energie (kcal) | 320 | Vitamine B1 (milligram) | 0,44 |
Eiwit (gram) | 16,5 | Vitamine B6 (milligram) | 0,37 |
Vet (gram) | 28,2 | Vitamine B12 (milligram) | 0,54 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 10,7 | Vitamine D (microgram) | 0,6 |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 12,4 | IJzer (milligram) | 0,5 |
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3,4 | Zink (milligram) | 1,81 |
Transvetzuren (gram) | 0,1 | Natrium (milligram) | 64 |
Cholesterol (milligram) | 50,4 |
Hoe bereid je dikke vleesribben?
Dikke vleesribben zijn superveelzijdig! Je kan ze bereiden op de BBQ, in de pan of in de oven! Ohja, en je kan ze in de snert doen als smaakmaker.. Wil je ze graag in de oven bereiden? Laat de oven dan voorverwarmen op 200 graden, marineer de ribben en plaats ze in een ingevette ovenschaal.. Draai de temperatuur van de oven terug naar 180 graden en laat de ribben -afhankelijk van de dikte- minimaal een uur garen. Vergeet niet om de vleesribben tussendoor om te draaien.. Gebruik je kernthermometer als je 't helemaal goed wil doen. Hou dan een temperatuur aan van >70 graden..
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1337.60 |
Energie (kcal) | 320.00 |
Vet (g) | 28.20 |
Verzadigd vet (g) | 10.70 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 16.50 |
Zout (g) | 0.08 |
Dikke vleesribben LIVAR
Dikke vleesribben LIVAR
Write Your Review
Dikke vleesribben LIVAR
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Wat zijn dikke vleesribben?
Dikke vleesribben, ook wel buikspareribs genoemd, lijken helemaal niet op de 'standaard' spareribs.. Vleesribben zijn eigenlijk speklappen met beentjes ertussen, super rijk aan smaak dus! Lekker ook om low&slow te bereiden, bijvoorbeeld op de BBQ.
Voedingswaarde van rauwe dikke vleesribben per 100 gram
Energie (kJ) | 1325 | Koolhydraten (milligram) | 0 |
Energie (kcal) | 320 | Vitamine B1 (milligram) | 0,44 |
Eiwit (gram) | 16,5 | Vitamine B6 (milligram) | 0,37 |
Vet (gram) | 28,2 | Vitamine B12 (milligram) | 0,54 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 10,7 | Vitamine D (microgram) | 0,6 |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 12,4 | IJzer (milligram) | 0,5 |
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3,4 | Zink (milligram) | 1,81 |
Transvetzuren (gram) | 0,1 | Natrium (milligram) | 64 |
Cholesterol (milligram) | 50,4 |
Hoe bereid je dikke vleesribben?
Dikke vleesribben zijn superveelzijdig! Je kan ze bereiden op de BBQ, in de pan of in de oven! Ohja, en je kan ze in de snert doen als smaakmaker.. Wil je ze graag in de oven bereiden? Laat de oven dan voorverwarmen op 200 graden, marineer de ribben en plaats ze in een ingevette ovenschaal.. Draai de temperatuur van de oven terug naar 180 graden en laat de ribben -afhankelijk van de dikte- minimaal een uur garen. Vergeet niet om de vleesribben tussendoor om te draaien.. Gebruik je kernthermometer als je 't helemaal goed wil doen. Hou dan een temperatuur aan van >70 graden..
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1337.60 |
Energie (kcal) | 320.00 |
Vet (g) | 28.20 |
Verzadigd vet (g) | 10.70 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 16.50 |
Zout (g) | 0.08 |