Tex Mex hotdogs

Ingredienten

4 Cheddar jalapeno hotdogs
4 Hotdog brioche broodjes
100 gram Tex mex geraspte kaas of cheddar
100 gram Guacamole (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
Ingelegde paprikareepjes (uit een potje)
125 gram Creme fraiche
Jalapeno in ringetjes gesneden
Jalapeno saus
Krokant gebakken spekjes

Bereidingswijze

Supersupermakkelijk klaar te maken, maar zéker niet minder lekker daardoor. Deze Tex Mex hotdogs staan in een mum van tijd op tafel en de combinatie is top, als je net al wij van de Mexicaanse keuken houdt. Robert van @vurigekolen maakte deze gezellige lunch met cheddar/jalapeno hotdogs en naast het feit dat alle smaken lekker samenkomen, ziet het gerecht er ook nog eens heel kleurrijk uit.  Ook maken? Let's go dan!

Bereidingswijze Tex Mex hotdogs

Verwarm de cheddar jalapeno hotdogs in hun zakje in heet (niet kokend) water gedurende 12 minuten.
In de tussentijd snijd je de hotdog brioche broodjes open en strooi je een handje tex mex geraspte kaas op de binnenkant van de broodjes.

Rooster de broodjes in de oven op 180°C totdat de kaas gesmolten is en de broodjes licht geroosterd zijn, ongeveer 5-7 minuten.

tex mex hotdogs

Plaats de verwarmde hotdog op de gesmolten kaas. Doe een flinke lepel guacamole en creme fraiche op de binnenkant van het broodje.
Voeg ingelegde paprikareepjes toe. Doe extra jalapenosaus eroverheen, bestrooi met krokant gebakken spekjes en top af met jalapenoringetjes.

Kind kan de was doen!

ENJOY