JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Supersupermakkelijk klaar te maken, maar zéker niet minder lekker daardoor. Deze Tex Mex hotdogs staan in een mum van tijd op tafel en de combinatie is top, als je net al wij van de Mexicaanse keuken houdt. Robert van @vurigekolen maakte deze gezellige lunch met cheddar/jalapeno hotdogs en naast het feit dat alle smaken lekker samenkomen, ziet het gerecht er ook nog eens heel kleurrijk uit. Ook maken? Let's go dan!
Verwarm de cheddar jalapeno hotdogs in hun zakje in heet (niet kokend) water gedurende 12 minuten.In de tussentijd snijd je de hotdog brioche broodjes open en strooi je een handje tex mex geraspte kaas op de binnenkant van de broodjes.Rooster de broodjes in de oven op 180°C totdat de kaas gesmolten is en de broodjes licht geroosterd zijn, ongeveer 5-7 minuten.
Plaats de verwarmde hotdog op de gesmolten kaas. Doe een flinke lepel guacamole en creme fraiche op de binnenkant van het broodje.Voeg ingelegde paprikareepjes toe. Doe extra jalapenosaus eroverheen, bestrooi met krokant gebakken spekjes en top af met jalapenoringetjes.
Kind kan de was doen!
ENJOYBekijk alle hotdogs