Tagliatelle met romige kip
Bereidingswijze
Supersnel, supermakkelijk en superlekker, dat is deze tagliatelle met romige kip van Robert van Dijk / @vurigekolen. Perfect voor de doordeweekse dis op druke dagen dus, maar ook een lekker makkelijk weekendmaaltje. Let's go!
- Bak de kip (in blokjes gesneden) in een pan gedurende ongeveer 5 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij.
- In dezelfde pan bak je de knoflook en sjalot glazig.
- Voeg de spinazie, groentebouillon, Italiaanse kruiden, slagroom en de helft van de geraspte Parmezaanse kaas toe. Laat het geheel sudderen en kook zachtjes gedurende 6 minuten.
- Voeg de gebakken kip toe aan de saus en laat nog 3 minuten meekoken.
- Voeg vervolgens de tomaten toe en laat nog 1 minuut meekoken.
- Bestrooi met de resterende geraspte Parmezaanse kaas en eventueel wat extra Italiaanse kruiden voor de garnering.
Kind kan de was doen. Enjoy!