Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
In Amerika is er een dame van 86 genaamd “Tootsie”, bekend van het beroemde Snow’s BBQ. Haar specialiteit is pork steak. Die pork steaks maakt ze van de nek van het varken, ook wel bekend als procureur.
Tootsie werkt met niks anders dan houtskool, zout en peper. Er is niet eens een thermostaat, alles gaat op gevoel!
Dit MOEST ik [Jeremy] natuurlijk namaken, en nu kan jij dat ook. Overigens heb ik de pork steaks afgelakt met BBQ saus, maar dat is een kwestie van smaak. Ik hou nu eenmaal van een mooie shine!
Bereidingswijze pork steaks
Waarschijnlijk denk je , “jeetje dat zijn weinig ingrediënten” maar good BBQ is eigenlijk ook erg simpel.
Van een 3kg stuk procureur kun je 5-7 mooie dikke steaks uithalen. Het moeten redelijk dikke steaks worden, want deze zullen krimpen tijdens het kookproces.
Bedek de steaks in zout en peper voor de echte originele BBQ smaak, ik ben zelf gegaan voor de honey rub van Meatchurch.
Plaats de steaks op de BBQ met directe hitte, en behoud een temperatuur van ongeveer 130C. Zo warm heeft Tootsie ze ook en dit heeft een goede reden. Een te lage temperatuur zal niet het vet en bindweefsel afbreken.
Gaar de pork steaks voor ongeveer 3 uur. Of totdat een kerntemperatuur bereikt is van 75C.
Wikkel in folie en gaar door tot een interne temperatuur van 83C is bereikt. Tijdens het inwikkelen kan je dus net als ik wat BBQ saus toevoegen als je van een sticky eind resultaat houdt. Ik wel!
Laat de pakketten zeker een uur rusten
Nu zijn je pork steaks mals, smokey en vol van smaak. Supereasy en superlekker.
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5