JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Pepersteak met geroosterde bloemkool: een heerlijk gerecht en staat in no-time op tafel. Kind kan de was doen!
Smelt de boter op laag vuur in een klein steelpannetje totdat deze bruin begint te kleuren. Blijf constant roeren! Verwarm de oven voor op 150 graden en rooster in ongeveer 10 tot 15 minuten de hazelnootjes totdat ze goudbruin zijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes van ongeveer ½ centimeter en verdeel deze in een ovenschaal. Snijd de aardappel in ongeveer dezelfde grootte en verdeel ook bij de bloemkool in de ovenschaal. Hak de afgekoelde hazelnoot grof met een koksmes en verdeel over de aardappel en bloemkool. Giet de bruine boter over de bloemkool en aardappel, verdeel de kaas erover en plaats de ovenschaal terug in de oven, circa 30 minuten op 150 graden. Haal uit de oven, bestrooi met zeezout en zwarte peper en je hebt een heerlijke ovenschotel.
Bak de pepersteaks rosé door ze dicht te schroeien en circa 2 minuutjes per kant te bakken. Serveer samen met de bloemkoolschotel en voila...
Enjoy!