Livar braadworst met spinazie-peersalade en pofaardappel
Bereidingswijze
Oh my. Laten we eens culinair doen. Culinair met worst. LIVAR braadworst om precies te zijn. En eigenlijk is het zo klaar. Al met al ben je een half uurtje bezig. Kwestie van de juiste ingrediënten gebruiken... Fijn recept dit, wanneer je echt eens iets anders op tafel wilt zetten.
Verwarm de oven alvast voor op 160 graden.
1. Meng de room en de blauwe kaas met een garde totdat het goed door elkaar heen zit.
2. Snijd aan de brede kanten van de aardappel 2 kleine kapjes af zodat hij recht op kan blijven staan en je de bovenkant kunt uithollen met een lepel om zo de aardappel te vullen met het slagroom-gorgonzola mengsel.
4. Bak de aardappel 20 minuten in een voorverwarmde oven af op 160 graden.
5. Braad de LIVAR worsten intussen in 20 minuutjes zachtjes bruin en gaar.
5. Schil de peren en snij deze aan blokjes van ongeveer 1 cm. Bak deze in een grote pan kort aan.
6. Doe de spinazie erbij en roerbak kort zodat de spinazie mooi en knapperig blijft.
7. Verdeel de spinazie en peer in een bord en leg er een aardappel bovenop en verdeel plakjes LIVAR worst eromheen.
ENJOY!