Eenpanspasta met mozzarella braadworstjes

Ingredienten

4 Livar braadworsten met mozzarella, basilicum en zongedroogde tomaat
1 Middelgrote gele ui, in blokjes
1 Rode paprika, in dunne reepjes
½ Rode peper, zonder pitjes, fijngehakt
2 teentjes Knoflook, fijngehakt
2 eetlepels Tomatenpuree
425 gram Tomatenblokjes (uit blik)
150 ml Passata pomodoro
½ theelepel Gedroogde basilicum
½ theelepel Gedroogde oregano
250 gram Verse pappardelle
1 bol Mozzarella, in stukjes gescheurd
25 gram Parmezaanse kaas, geraspt
3 eetlepels Verse basilicum, gehakt
Snel, makkelijk en superlekker, dit gerecht van @vurigekolen! Onze braadworstjes met zongedroogde tomaat en mozzarella lenen zich perfect voor een rijke pasta en geeft nét even een andere dimensie aan dit gerecht. Feestje!

Bereidingswijze eenpanspasta

 
Snijd de braadworstjes in plakjes. Verhit boter in een pan op middelhoog vuur en bak de plakjes braadworst tot ze goudbruin en licht krokant zijn. Haal uit de pan en zet apart.
Bak in dezelfde pan de ui, paprika en rode peper tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak kort mee.
 
Doe de tomatenpuree erbij en bak even mee om de smaak te verdiepen. Voeg de tomatenblokjes, passata, gedroogde basilicum en oregano toe. Breng aan de kook en laat de saus een paar minuten pruttelen.
 
Leg de pappardelle in de saus en laat zachtjes koken tot de pasta gaar is, terwijl je af en toe roert.
Voeg de plakjes braadworst weer toe en meng alles goed door elkaar.
 
Roer de mozzarella en Parmezaanse kaas door de pasta en laat kort smelten.
 
Garneer met verse basilicum en nog wat Parmezaanse kaas en serveren maar!
 
eenpanspasta
 
ENJOY!

Meest gekocht
Brisket burger Black Pepper Black Angus Brisket burger Black Pepper Black Angus
check-circle Dinsdag in huis
6,99
kipsate yakitori Kipsate yakitori (voorgegaard)
check-circle Dinsdag in huis
8,99
pulled chicken kant&klaar
check-circle Dinsdag in huis
14,99