JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Damn je zal wel denken. Wat is in VREDESMAAN een armadillo egg? Nou tailgate culture in The States is groot onderdeel van veel mensen hun leven. Voornamelijk in the south.
Steek de BBQ, smoker of oven aan op 120C. Ik gaar ze zelf in de smoker, maar wat je wilt. Snijd het vel van je worsten en doe de vulling in een kom. Zorg dat de cream cheese kamertemperatuur is en bedek met een goede laag all purpose rub. Mix dit door elkaar. Snij de bovenkant van de jalapeño eraf en verwijder de zaadlijsten met de achterkant van een lepel uit de jalapeño. Vul de jalapeño dan met de cream cheese. Vorm de worsten vulling om de jalapeño heen, als een soort ei. Probeer dit zo egaal te doen als mogelijk. Wikkel dan de bacon om de worsten vulling heen, zodat je een mooie en glorieuze bacon ei krijgt. Laagje BBQ rub aan alle kanten en op de smoker, BBQ of oven voor ongeveer 90 minuten of totdat de bacon crispy is. Glaze met trots jouw armadillo eggs met een mooi laag BBQ saus en plaats terug de warmte in totdat de saus goed blijft plakken.