JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten.
Bereidingswijze kalkoendij in braadzak
> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).
Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak.
> verwarm de oven voor op 180C.> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie.
Eet smakelijk,