Kalkoendijen in braadzak
Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten.
Bereidingswijze kalkoendij in braadzak
> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).
Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak.
- Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens.
- Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
- Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak
> verwarm de oven voor op 180C.
> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie.
Eet smakelijk,
Ingrediënten
kalkoen 92%, marinade 7% [water, suiker, zout, kruiden en specerij (paprikapoeder, korianderzaad, MOSTERDpoeder, witte peper, uipoeder, gember, peterselie, fenegriek, knoflookpoeder), eiwithydrolysaat (SOJA), azijn, gemodificeerd maiszetmeel, koolzaadolie, SOJAsaus (water, SOJAboon, TARWE, zout), glucosepoeder, conserveermiddel: E270, E202, verdikkingsmiddel: E415, E412] (GLUTEN)Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 404.84 |
Energie (kcal) | 96.85 |
Vet (g) | 1.90 |
Verzadigd vet (g) | 0.48 |
Koolhydraten (g) | 0.74 |
Suikers (g) | 0.46 |
Vezels (g) | 0.10 |
Eiwitten (g) | 19.12 |
Zout (g) | 0.76 |
Kalkoendijen in braadzak
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
- Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens.
- Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
- Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak
-
Voedingswaarde
Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten.
Bereidingswijze kalkoendij in braadzak
> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).
Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak.
> verwarm de oven voor op 180C.
> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie.
Eet smakelijk,
Ingrediënten
kalkoen 92%, marinade 7% [water, suiker, zout, kruiden en specerij (paprikapoeder, korianderzaad, MOSTERDpoeder, witte peper, uipoeder, gember, peterselie, fenegriek, knoflookpoeder), eiwithydrolysaat (SOJA), azijn, gemodificeerd maiszetmeel, koolzaadolie, SOJAsaus (water, SOJAboon, TARWE, zout), glucosepoeder, conserveermiddel: E270, E202, verdikkingsmiddel: E415, E412] (GLUTEN)Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 404.84 |
Energie (kcal) | 96.85 |
Vet (g) | 1.90 |
Verzadigd vet (g) | 0.48 |
Koolhydraten (g) | 0.74 |
Suikers (g) | 0.46 |
Vezels (g) | 0.10 |
Eiwitten (g) | 19.12 |
Zout (g) | 0.76 |