Culinaire Jus Port

Culinaire Jus Port
Onze culinaire jus port wordt in eigen keuken gemaakt door onze chefs. De basis is een zelf getrokken runderbouillon die langzaam wordt ingekookt met een scheut port. Daarbij gaan ui, selderij, wortel en knoflook mee de pan in, zodat de jus zijn volle en ronde smaak krijgt.
Wat is culinaire jus port?
Jus met port is een klassieker in de keuken. De combinatie van bouillon, port en groenten levert een saus op die rijk smaakt en direct bijdraagt aan een gerecht. Je kunt hem gebruiken als jus bij een mooi stuk vlees of als basis om je eigen saus verder uit te bouwen.
Culinaire jus port online bestellen?
Bij The Butchery bestel je deze jus eenvoudig online. Huisgemaakt door onze chefs en altijd bereid met aandacht. Jij kiest zelf het bezorgmoment dat jou het beste past. De jus wordt flash-frozen geleverd.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, port (sulfiet), ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 0 |
| Energie (kcal) | 0 |
| Vet (g) | 0 |
| Verzadigd vet (g) | 0 |
| Koolhydraten (g) | 0 |
| Suikers (g) | 0 |
| Vezels (g) | 0 |
| Eiwitten (g) | 0 |
| Zout (g) | 0 |
Culinaire Jus Port
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Culinaire Jus Port
Onze culinaire jus port wordt in eigen keuken gemaakt door onze chefs. De basis is een zelf getrokken runderbouillon die langzaam wordt ingekookt met een scheut port. Daarbij gaan ui, selderij, wortel en knoflook mee de pan in, zodat de jus zijn volle en ronde smaak krijgt.
Wat is culinaire jus port?
Jus met port is een klassieker in de keuken. De combinatie van bouillon, port en groenten levert een saus op die rijk smaakt en direct bijdraagt aan een gerecht. Je kunt hem gebruiken als jus bij een mooi stuk vlees of als basis om je eigen saus verder uit te bouwen.
Culinaire jus port online bestellen?
Bij The Butchery bestel je deze jus eenvoudig online. Huisgemaakt door onze chefs en altijd bereid met aandacht. Jij kiest zelf het bezorgmoment dat jou het beste past. De jus wordt flash-frozen geleverd.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, port (sulfiet), ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 0 |
| Energie (kcal) | 0 |
| Vet (g) | 0 |
| Verzadigd vet (g) | 0 |
| Koolhydraten (g) | 0 |
| Suikers (g) | 0 |
| Vezels (g) | 0 |
| Eiwitten (g) | 0 |
| Zout (g) | 0 |
