Braadworst LIVAR - old Amsterdam/mosterdzaadjes
5 stars - based on 3 reviews

Hoe bak je een braadworst?

Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Heerlijk! Goede smaakcombinatie, zonder al te overheersend te zijn.
Review door |
Deze zijn echt heerlijk! Zelfs de kids zijn er dol op
Review door |
Een van de beste braadworsten die ik al gegeten heb. Lekker sappig
Review door |

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Braadworst LIVAR - old Amsterdam/mosterdzaadjes
5 stars - based on 3 reviews

Schrijf een review

check-circle Vanavond in huis
  • check-circle check-circle Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt