Cote de Bison

Cote de Bison
De Cote de Bison is een groot ribstuk met bot. Het vlees heeft een volle smaak en een stevige bite. Tijdens het bakken blijft het goed van structuur, terwijl het vet langzaam smelt en het vlees extra smaak geeft. Bison leeft in de open natuur en eet gras en kruiden, wat het vlees een eigen karakter geeft.
Wat is een Cote de Bison?
Een Cote de Bison wordt gesneden uit de rib van de bizon. Het bot blijft eraan, wat het vlees meer smaak geeft tijdens het bakken of grillen. Bisonvlees lijkt op rundvlees, maar is iets donkerder en heeft minder vet. De smaak is puur en krachtig, zonder overheersend te zijn. Het vlees is geschikt voor grill, pan of oven en laat zich het best bereiden op middelhoge temperatuur.
Bisonvlees
Bisonvlees komt van dieren die in vrijheid leven in Noord-Amerika of Canada. Ze eten gras, bladeren en kruiden en krijgen geen kunstmatige voeding. Dat zorgt voor vlees met een stevige structuur en een natuurlijke smaak. Bisonvlees bevat minder vet dan rundvlees en is rijk aan eiwit en ijzer. Het is een goed alternatief voor wie iets anders wil dan rund.
Cote de Bison online bestellen?
Bestellen gaat eenvoudig: plaats je bestelling vóór 11 uur en je ontvangt het dezelfde avond nog in Nederland en België. De Cote de Bison wordt door onze slagers op maat gesneden, vacuüm verpakt en flash-frozen geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft tot het moment van bereiden.
Ingredienten
rundvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 640 |
| Energie (kcal) | 153 |
| Vet (g) | 5.6 |
| Verzadigd vet (g) | 2.7 |
| Koolhydraten (g) | 0.0 |
| Suikers (g) | 0.0 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 25.8 |
| Zout (g) | 0.08 |
Cote de Bison
+ Smaakmakers
+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Cote de Bison
De Cote de Bison is een groot ribstuk met bot. Het vlees heeft een volle smaak en een stevige bite. Tijdens het bakken blijft het goed van structuur, terwijl het vet langzaam smelt en het vlees extra smaak geeft. Bison leeft in de open natuur en eet gras en kruiden, wat het vlees een eigen karakter geeft.
Wat is een Cote de Bison?
Een Cote de Bison wordt gesneden uit de rib van de bizon. Het bot blijft eraan, wat het vlees meer smaak geeft tijdens het bakken of grillen. Bisonvlees lijkt op rundvlees, maar is iets donkerder en heeft minder vet. De smaak is puur en krachtig, zonder overheersend te zijn. Het vlees is geschikt voor grill, pan of oven en laat zich het best bereiden op middelhoge temperatuur.
Bisonvlees
Bisonvlees komt van dieren die in vrijheid leven in Noord-Amerika of Canada. Ze eten gras, bladeren en kruiden en krijgen geen kunstmatige voeding. Dat zorgt voor vlees met een stevige structuur en een natuurlijke smaak. Bisonvlees bevat minder vet dan rundvlees en is rijk aan eiwit en ijzer. Het is een goed alternatief voor wie iets anders wil dan rund.
Cote de Bison online bestellen?
Bestellen gaat eenvoudig: plaats je bestelling vóór 11 uur en je ontvangt het dezelfde avond nog in Nederland en België. De Cote de Bison wordt door onze slagers op maat gesneden, vacuüm verpakt en flash-frozen geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft tot het moment van bereiden.
Ingredienten
rundvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 640 |
| Energie (kcal) | 153 |
| Vet (g) | 5.6 |
| Verzadigd vet (g) | 2.7 |
| Koolhydraten (g) | 0.0 |
| Suikers (g) | 0.0 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 25.8 |
| Zout (g) | 0.08 |