Hele kip

Hele kip

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Poussin

  Poussin

  5,99 € (per stuk)

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

 2. Hele kip Polderhoen

  Hele kip Polderhoen

  20,99 € (ca.1500gram)

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

 3. Geelpoot kip Landes Label Rouge

  Geelpoot kip Landes Label Rouge

  21,69 € (ca. 1550 gram)

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

 4. Witpoot kip Label Rouge

  Witpoot kip Label Rouge

  22,39 € (ca. 1600 gram)

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

 5. Zwartpootkip Label Rouge

  Zwartpootkip Label Rouge

  19,99 € (ca. 1450 gram)

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Hele kip van The Butchery

Kip is onmiskenbaar het meest gegeten vlees van Nederland. Misschien zelfs wel ter wereld. Kip past immers in elk gerecht. Van curry tot pasta en van hele kip met appelmoes tot beercan chicken. Kip is altijd goed. En hoewel kipfilet en kippendij uiteraard de dagelijkse bestsellers zijn, wordt een hele kip ook steeds populairder. Een hele kip past immers ook perfect in het hedendaagse kop tot staart principe. Bovendien is een kip heel veelzijdig en met een hele kip zit je voor iedereen goed. De borst voor mensen die van mager vlees houden, de kippenbout voor liefhebbers van sappig kippenvlees, de vleugels om lekkere snacks van te maken, etc. Bovendien doet een hele kip ook perfect dienst als BBQ vlees. Een beetje BBQ’er weet er wel raad mee en de blogs staan dan ook vol met de meest heerlijke recepten. En het mooie is: een hele kip kopen online is supereenvoudig. Je kunt op ras selecteren en heb alle informatie voorhanden. Veel makkelijker wordt het niet!

Hele kip van de mooiste rassen

Op The Butchery vind je een breed assortiment kippenvlees. Zwartpootkip Le Gout Coeur, Witpoot kip Label Rouge, Geelpoot kip Landes Label Rouge, Biologische kip Fermier de Loue of een hele kip van biologisch gehouden Polderhoen: een hele kip hebben we in alle soorten en maten. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze komen van eerlijk gehouden kippen. Van scharrelkip tot biologisch gehouden Polderhoen (***) tot het prestigieuze Franse Label Rouge. Onze kip is dus geenszins te vergelijken met kip uit de bio-industrie. Dat proef je natuurlijk! Als onze kippen zijn vrij van onnodige antibiotica en kunstmatige toevoegingen, grootgebracht met natuurlijke voeding, voldoende bewegingsruimte en een natuurlijk dag- en nachtritme. Het goede leven komt de smaak uiteraard ten goede, maar zeker ook de structuur.  Win-win dus. Bovendien is een hele kip kopen een goed idee in het kader van no waste. Beercan chicken of gewoon een mooi gerecht uit de oven of op de kamado... met een hele kip van The Butchery weet je zeker dat je (h)eerlijke kip in huis haalt. 

Hele kip kopen? 

Een hele kip kopen online is eenvoudig. Kies je favoriete ras, plaats je bestelling en wij zorgen dat je kip quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. We leveren van maandag t/m vrijdag (17.00 – 22.00) en je kiest zelf je gewenste leverdag. Voor 10.00 besteld, is de volgende avond nog in huis. Makkelijker wordt 't niet..

Vragen? Stel ze gerust via info@butchery.be