Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd.
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.-. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van € 40.-
Verzendkosten Tussen de 40,- en 100,- bedragen de verzendkosten in Vlaanderen € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal € 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de € 40,- te verzenden.
Het mooiste aan BBQ vind ik is de connectie terug naar de oertijd. Het koken van grote stukken vlees boven het vuur.
En NIKS is cooler dan een dino rib. Uiteraard is het niet echt een T-Rex rib, het is van een rund. Maar blijft nog altijd behoorlijk imponerend. Het komt van de plate rib, of evt van een grote short rib. En dat is wat ik voor dit recept gebruikt heb.
Bereiding Dino Ribs
Steek de BBQ of smoker aan en behoud een temperatuur van 130C.
Verwijder het overtollige vet bovenop de dino ribs. Zo blijft de rub beter plakken op het vlees.
Onderop de ribben zit een vlies, laat deze zitten. Zo vallen de ribs minder makkelijk uit elkaar.
Smeer de ribs in met de mosterd en bedek de ribs volledig in de SPG rub. (Salt, Pepper, Garlic)
Plaats op de BBQ of smoker voor zoon 6 uur of totdat de ribs een kern temperatuur van 96C hebben bereikt en voelen als boter.
Besproei de ribs 50/50 whiskey en water en ik gebruik whiskey pellets voor extra smaak.
Laat de ribs afgedekt een uur rusten en snij dan open. Als je het goed gedaan hebt dan heb je een prachtige smoke ring, vet dat juist gereduceerd is en een stuk vlees wat veel mensen “brisket on a stick” noemen.
ENJOY!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie