Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Het mooiste aan BBQ vind ik is de connectie terug naar de oertijd. Het koken van grote stukken vlees boven het vuur.
En NIKS is cooler dan een dino rib. Uiteraard is het niet echt een T-Rex rib, het is van een rund. Maar blijft nog altijd behoorlijk imponerend. Het komt van de plate rib, of evt van een grote short rib. En dat is wat ik voor dit recept gebruikt heb.
Bereiding Dino Ribs
Steek de BBQ of smoker aan en behoud een temperatuur van 130C.
Verwijder het overtollige vet bovenop de dino ribs. Zo blijft de rub beter plakken op het vlees.
Onderop de ribben zit een vlies, laat deze zitten. Zo vallen de ribs minder makkelijk uit elkaar.
Smeer de ribs in met de mosterd en bedek de ribs volledig in de SPG rub. (Salt, Pepper, Garlic)
Plaats op de BBQ of smoker voor zoon 6 uur of totdat de ribs een kern temperatuur van 96C hebben bereikt en voelen als boter.
Besproei de ribs 50/50 whiskey en water en ik gebruik whiskey pellets voor extra smaak.
Laat de ribs afgedekt een uur rusten en snij dan open. Als je het goed gedaan hebt dan heb je een prachtige smoke ring, vet dat juist gereduceerd is en een stuk vlees wat veel mensen “brisket on a stick” noemen.
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5