JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Bedek de Iberico ribfingers met een mooie laag pink devil rub of een andere BBQ rub naar smaak. Laat de rub een paar uur intrekken. Plaats de ribfingers in de oven of op de BBQ op 150C voor 2 uur.
Meng de teriyaki saus, BBQ saus, honing en boter samen in een pannetje. Nadat de rib fingers gegaard zijn, moeten ze even snel of hoog vuur worden gebakken om ze een crispy textuur te geven.
Zelf stook ik de BBQ even op en gaar ik ze af tussen de vlammen. Maar dit kan eventueel ook gewoon in een hete pan gedaan worden.
Plaats dan de crispy rib fingers in een kom en giet de teriyaki/bbq saus eroverheen en hussel door elkaar tot dat ze mooi gaan glimmen.
Bestrooi met fijn gesneden bieslook en serveer meteen. De eerste is voor jou, dat is het privilege van de chef!
ENJOY!Bekijk alle rib fingers >>