Saucijzenbroodjes van Wagyu gehakt

Ingredienten

500 gr Wagyu gehakt
4 tl Paneermeel (fijn)
SPG naar smaak
8 velletjes Bladerdeeg
1 Ei 
Sesamzaadjes

Supplies

  • BBQ met deksel
  • Pizzasteen
  • Of
  • Oven

Bereidingswijze

Wij genieten altijd enorm van gerechten met onze producten die we op de socials voorbij zien komen. Zo ook van deze saucijzenbroodjes met Wagyu gehakt van

400

@grill_matties op Instagram. Homemade saucijzenbroodjes zijn sowieso een goed idee, maar met fluweelzacht en smaakvol Wagyu gehakt heb je helemaal een rammer van een snackbroodje te pakken. En heel moeilijk is het niet. Hieronder het recept!

Bereiding Wagyu gehakt saucijzenbroodjes

Meng het gehakt met het paneermeel en de SPG kruiden en zet terug in de koelkast. Meer heeft het gehakt niet nodig, want Wagyu gehakt zit boordevol smaak en dat wil je zoveel mogelijk intact houden.
 
Laat ondertussen de velletjes bladerdeeg ontdooien. Deeg ontdooid? Prik gaatjes met een vork op het gedeelte van het bladerdeeg waar je het gehakt op llegt.
Leg ongeveer 60 gram Wagyu gehakt op en vel bladerdeeg en vouw het bladerdeeg dicht.
 
Bestrijk met een geklutst ei en top af met sesamzaadjes
Leg de sauzijzenbroodjes op een pizzasteen op een BBQ op ongeveer 200 graden en na ongeveer 20 minuten zijn je saucijzenbroodjes klaar. Geen BBQ met pizzasteen? Geen probleem, deze broodjes zijn ook supereenvoudig klaar te maken in de oven.
 
Wagyu saucijzenbroodjes

ENJOY!