SPAARPUNTEN AL INGELEVERD? | Lees Meer

Pulled Pork Pancakes

Bereidingswijze

Leftover Pulled Pork

Ik [Jeremy] ben groot fan van creatieve manieren bedenken om BBQ leftovers op te maken. Zo maak ik altijd flinke hoeveelheden pulled pork, waar ik dan vervolgens porties van invries. Daar kun je vervolgens alle kanten mee op. Geen zin om grote hoeveelheden pulled pork te maken? Onze slagers hebben ook met veel liefde kant-en-klare pulled pork gemaakt. Ook 'n aanrader voor de snelle hap... Er staan hoe dan ook verschillende pulled pork recepten online! 
 
Pulled pork Nacho's, pulled pork eggs benedict, pulled pork pig shots, rib crown met pulled pork... Maar nu dus iets nieuws: American Pancakes met pulled pork. Klinkt misschien ver gezocht, maar het natuurlijke zoete van varkensvlees leent zich tot naar dit gerecht.
 
Ik zou niet aanraden om dit elke dag te eten, maar een breakfast for champs op z'n tijd kan natuurlijk geen kwaad ;-_

Bereiding pulled pork pancakes pulled pork pancakes

  • Mix alle ingrediënten in een kom behalve de pulled pork en de maple syrup. Zorg dat het hele mengsel mooi klontvrij is.
  • Gebruik een pollepel om een mooie ronde schep te doen in een gietijzeren pan of een pan met een goede anti -aanbak laag en draai om zodra deze een beetje souffleert en bruin wordt.
  • Ondertussen warm je in een andere pan de pulled pork op met een beetje boter.
  • Stapel zoveel pannenkoeken op elkaar als jij maar wilt. Groot of klein, doe eens gek. Ik maak de pancakes meestal zo groot als mijn hand en dan 3 op elkaar.
  • Schep de pulled pork bovenop de pancakes en lepel dan de maple syrup over de pancakes heen. A feast fit for a king.
Enjoy!
Bekijk alle pulled pork >>
Producten voor dit recept