Pork Belly Korean Style
Bereidingswijze
Bereidingswijze Pork Belly Korean Style
- Meng de kimchi saus samen met de bruine suiker en sojasaus en smeer dit uit op het buikspek
- Laat dit minimaal 24 uur intrekken in het vlees.
- Steek de BBQ aan en behoud een temperatuur van 120c
- Verwijder de overtollige marinade van het buikspek af en bedek in een goede laag BBQ rub. ik [Jeremy] heb de SGP rub gebruikt van Killer hogs
- Je kunt het buikspek heel houden of in dikke repen snijden als je wilt dat het sneller klaar is. Ook wel makkelijk eten op die manier!
- Het mooiste is nu dat je zeer weinig hoeft te doen. Binnen 4-5 uur is het buikspek mooi gekleurd van buiten en prachtig juicy van binnen.
- Je kunt er nog voor kiezen om te glazen met een bbq saus maar zeker niet nodig.
- Laat het minimaal 30min rusten omwikkeld in folie en maak af met de sesamzaad en krokante ui
ENJOY!