Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd.
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.-. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van € 40.-
Verzendkosten Tussen de 40,- en 100,- bedragen de verzendkosten in Vlaanderen € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal € 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de € 40,- te verzenden.
Dit receptuur is ontstaan uit pure verveling. Ik kwam thuis na werken en ik voelde de creative juices door mijn lichaam vloeien. Mijn vrouw was niet thuis, tijd om ongein uit te halen…
Ik had in de koelkast nog wat van mijn homemade bacon liggen. Receptuur is ook hiervan terug te vinden op de site. Ik zag bacon, hmmm lekker. Zout, krokant…. Maar ik zag ook donuts. Zacht, zoet … waar had ik trek in?
Plotseling bedacht ik me eigen “why not both?”. En zie hier het resultaat: Bonuts! Upgespiced met een homemade chili jam. Aanrader hoor!
Bereidingswijze Bacon donuts
Steek de BBQ of smoker aan en probeer een temperatuur te behouden van 130C. Snijd jouw homemade bacon in dunne plakken (Oké vooruit, je mag ook gewoon bacon kopen). Wikkel de bacon om de donut heen. Zelf heb ik twee flinke plakken gedaan, maar voel je vrij om te experimenteren met de hoeveelheid bacon jij lekker vindt. Plaats de Bonuts op de BBQ of smoker. Zorg dat er geen directe hitte is, anders blijft er weinig over van jouw Frankenstein creatie. De Bonuts zullen na ongeveer 1,5 uur perfect zijn. Licht smokey en krokante bacon. Warmt zijn ze het lekkerst, en gereserveerd met vanille ijs is absoluut geen straf kan ik je vertellen!
Ik heb zelf er voor gekozen om een beetje spice toe te voegen en ce Bonuts te lakken met wat homemade Chili jam.
Bereidingswijze chili jam
Maal de Chili pepers, knoflook en geroosterde pepers in een blender tot een fijne puree is ontstaan. Lepel het mengsel in een steelpan en breng aan de kook samen met de azijn en suiker. Roer af en toe voorzichtig en laat dit zo'n 25 min door pruttelen of totdat de mengsel is gereduceerd tot de helft. Laat afkoelen en bewaar in een weckpot.
Zo damn easy, en ook verrassend lekker bij oude kaas trouwens.
Serveer bij de bonut en je hebt een verrassend eenvoudige, maar mega originele snack. Weer 'es iets anders dan een punt appeltaart ;-)