JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Steek de BBQ of smoker aan en probeer een temperatuur te behouden van 130C. Snijd jouw homemade bacon in dunne plakken (Oké vooruit, je mag ook gewoon bacon kopen). Wikkel de bacon om de donut heen. Zelf heb ik twee flinke plakken gedaan, maar voel je vrij om te experimenteren met de hoeveelheid bacon jij lekker vindt. Plaats de Bonuts op de BBQ of smoker. Zorg dat er geen directe hitte is, anders blijft er weinig over van jouw Frankenstein creatie. De Bonuts zullen na ongeveer 1,5 uur perfect zijn. Licht smokey en krokante bacon. Warmt zijn ze het lekkerst, en gereserveerd met vanille ijs is absoluut geen straf kan ik je vertellen!