Bacon donuts met chili jam
Bereidingswijze
Bereidingswijze Bacon donuts
Steek de BBQ of smoker aan en probeer een temperatuur te behouden van 130C. Snijd jouw homemade bacon in dunne plakken (Oké vooruit, je mag ook gewoon bacon kopen). Wikkel de bacon om de donut heen. Zelf heb ik twee flinke plakken gedaan, maar voel je vrij om te experimenteren met de hoeveelheid bacon jij lekker vindt. Plaats de Bonuts op de BBQ of smoker. Zorg dat er geen directe hitte is, anders blijft er weinig over van jouw Frankenstein creatie. De Bonuts zullen na ongeveer 1,5 uur perfect zijn. Licht smokey en krokante bacon. Warmt zijn ze het lekkerst, en gereserveerd met vanille ijs is absoluut geen straf kan ik je vertellen!
Bereidingswijze chili jam
Serveer bij de bonut en je hebt een verrassend eenvoudige, maar mega originele snack. Weer 'es iets anders dan een punt appeltaart ;-)
ENJOY!