Japans Wagyu Carpaccio di bresaola Kagoshima
Wat is Wagyu Carpaccio?
Wagyu Carpaccio is een verfijnde delicatesse, gemaakt van flinterdunne plakjes Wagyu rundvlees. Eigenlijk niks anders dus dan 'gewone' carpaccio, alleen dan van het Japanse Wagyu rund! Door de fijne structuur en rijke vetmarmering smelt het vlees bijna op de tong. Wagyu is wereldwijd geliefd vanwege de boterzachte textuur en intense smaak, en als carpaccio komt dit prachtig tot zijn recht. Perfect als voorgerecht of luxe hapje!
Wat is Carpaccio di Bresaola?
Carpaccio di Bresaola combineert de beste eigenschappen van carpaccio en bresaola. Bresaola is luchtgedroogd rundvlees, gekruid en gerijpt voor een geconcentreerde smaak. Wanneer dit gemaakt wordt van Japans Wagyu, ontstaat een uniek product: een verfijnd stukje vlees dat flinterdun gesneden wordt en zowel een diepe umamismaak als een zachte bite heeft.
Wat heb je nodig voor een voorgerecht met Wagyu Carpaccio di Bresaola?
Een voorgerecht met Wagyu Carpaccio di Bresaola maak je in een handomdraai, het hoeft immers niet altijd moeilijk te zijn.. Leg de plakjes Wagyu Carpaccio di Bresaola op een bord en voeg een paar smaakvolle accenten toe, zoals:
- Een handje rucola voor een pittige bite.
- Parmezaanse kaas in dunne schilfers.
- Een paar druppels truffelolie, balsamico of truffelmayo.
- Versgemalen peper en een snufje zeezout.
Serveer met knapperig brood of grissini, en je hebt een restaurantwaardig voorgerecht op tafel.
Wijn bij Wagyu Carpaccio di Bresaola
Als je zo'n mooi voorgerecht op tafel zet, wil je deze vergezeld hebben met een steengoeie wijn. De perfecte wijn bij dit gerecht is een subtiele rode wijn zoals Pinot Noir of een lichte Nebbiolo. De frisheid en zachte tannines vullen de rijke smaak van de Wagyu Carpaccio mooi aan. Liever wit? Kies dan voor een volle Chardonnay met een lichte houtlagering.
Japans Wagyu Kagoshima
Het Wagyu in onze Carpaccio di Bresaola komt uit de Japanse regio Kagoshima, bekend om de uitstekende kwaliteit Wagyu runderen. Door hun uitgebalanceerde voeding en stressvrije leven krijgen de dieren hun beroemde marmering, die zorgt voor die unieke, rijke smaak. Wagyu uit Kagoshima behoort tot de top van de wereld, en dat proef je in elk flinterdun plakje carpaccio.
Wagyu Carpaccio online bestellen
Zelf proeven? Snappen we! Bij The Butchery bestel je eenvoudig Japans Wagyu Carpaccio di Bresaola Kagoshima online. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling supersnel diepgevroren bij je thuis wordt bezorgd. Laat je verrassen door de luxe en smaak van echt Japans Wagyu – perfect voor een bijzonder diner of feestelijke gelegenheid.
Ingrediënten
Japanese rumpsteak, zout, dextrose, preservatives e250, e252 (allergeenvrij)Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1340 |
Energie (kcal) | 320 |
Vet (g) | 27 |
Verzadigd vet (g) | 9.3 |
Koolhydraten (g) | 0.5 |
Suikers (g) | 0.3 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 19 |
Zout (g) | 1.9 |
Japans Wagyu Carpaccio di bresaola Kagoshima
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
- Een handje rucola voor een pittige bite.
- Parmezaanse kaas in dunne schilfers.
- Een paar druppels truffelolie, balsamico of truffelmayo.
- Versgemalen peper en een snufje zeezout.
-
Voedingswaarde
Wat is Wagyu Carpaccio?
Wagyu Carpaccio is een verfijnde delicatesse, gemaakt van flinterdunne plakjes Wagyu rundvlees. Eigenlijk niks anders dus dan 'gewone' carpaccio, alleen dan van het Japanse Wagyu rund! Door de fijne structuur en rijke vetmarmering smelt het vlees bijna op de tong. Wagyu is wereldwijd geliefd vanwege de boterzachte textuur en intense smaak, en als carpaccio komt dit prachtig tot zijn recht. Perfect als voorgerecht of luxe hapje!
Wat is Carpaccio di Bresaola?
Carpaccio di Bresaola combineert de beste eigenschappen van carpaccio en bresaola. Bresaola is luchtgedroogd rundvlees, gekruid en gerijpt voor een geconcentreerde smaak. Wanneer dit gemaakt wordt van Japans Wagyu, ontstaat een uniek product: een verfijnd stukje vlees dat flinterdun gesneden wordt en zowel een diepe umamismaak als een zachte bite heeft.
Wat heb je nodig voor een voorgerecht met Wagyu Carpaccio di Bresaola?
Een voorgerecht met Wagyu Carpaccio di Bresaola maak je in een handomdraai, het hoeft immers niet altijd moeilijk te zijn.. Leg de plakjes Wagyu Carpaccio di Bresaola op een bord en voeg een paar smaakvolle accenten toe, zoals:
Serveer met knapperig brood of grissini, en je hebt een restaurantwaardig voorgerecht op tafel.
Wijn bij Wagyu Carpaccio di Bresaola
Als je zo'n mooi voorgerecht op tafel zet, wil je deze vergezeld hebben met een steengoeie wijn. De perfecte wijn bij dit gerecht is een subtiele rode wijn zoals Pinot Noir of een lichte Nebbiolo. De frisheid en zachte tannines vullen de rijke smaak van de Wagyu Carpaccio mooi aan. Liever wit? Kies dan voor een volle Chardonnay met een lichte houtlagering.
Japans Wagyu Kagoshima
Het Wagyu in onze Carpaccio di Bresaola komt uit de Japanse regio Kagoshima, bekend om de uitstekende kwaliteit Wagyu runderen. Door hun uitgebalanceerde voeding en stressvrije leven krijgen de dieren hun beroemde marmering, die zorgt voor die unieke, rijke smaak. Wagyu uit Kagoshima behoort tot de top van de wereld, en dat proef je in elk flinterdun plakje carpaccio.
Wagyu Carpaccio online bestellen
Zelf proeven? Snappen we! Bij The Butchery bestel je eenvoudig Japans Wagyu Carpaccio di Bresaola Kagoshima online. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling supersnel diepgevroren bij je thuis wordt bezorgd. Laat je verrassen door de luxe en smaak van echt Japans Wagyu – perfect voor een bijzonder diner of feestelijke gelegenheid.
Ingrediënten
Japanese rumpsteak, zout, dextrose, preservatives e250, e252 (allergeenvrij)Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1340 |
Energie (kcal) | 320 |
Vet (g) | 27 |
Verzadigd vet (g) | 9.3 |
Koolhydraten (g) | 0.5 |
Suikers (g) | 0.3 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 19 |
Zout (g) | 1.9 |