Iberico rookworst Black Pepper
Wat krijg je als je het Iberico-varkensvlees, dat bekend staat om zijn rijke smaak en boterzachte textuur combineert met onze Hollandse rookworst? Een rookworst die zowel verfijnd als vol van smaak is. Daarnaast hebben de mannen uit onze worstmakerij aan deze iberico rookworst een zwarte peper toegevoegd. Perfect voor wie van een beetje extra pit houdt, zonder in te boeten op de klassieke rookworstsmaak.
WAT IS EEN IBERICO ROOKWORST?
De rookworst is een klassieker in de Nederlandse keuken, geliefd om zijn robuuste smaak en die herkenbare rooksmaak. De basis is simpel: goed vlees (dat zit natuurlijk wel snor met het Spaanse Iberico vlees), zorgvuldig gekruid en in de rookkast gerookt tot perfectie. Maar een écht goede rookworst maken is vakmanschap. Van de juiste kruiden tot de ideale rooktijd – alles moet kloppen. En dat proef je meteen bij The Butchery.
ROOKWORST MET IBERICO EN BLACK PEPPER
Wat krijg je als je het beste vlees combineert met een beetje peper? Juist, een Iberico rookworst die zich onderscheidt. We gebruiken het superrijke, gemarmerde vlees van Iberico-varkens, dat vol zit met smaak en sappigheid. In combinatie met een scherpe, kruidige touch van zwarte peper ontstaat een rookworst die je niet snel vergeet. So good.
ROOKWORST GEMAAKT DOOR ONZE MEESTER WORSTMAKERS
Onze Meester Worstmakers werken met de beste ingrediënten en traditionele technieken om deze Iberico rookworst te maken. Van het selecteren van het beste Iberico-vlees tot het roken in onze eigen kasten – alles gebeurt met zorg en passie. Dit vakmanschap proef je in elke hap, geen shortcuts, gewoon puur ambacht.
ROOKWORST VAN HET IBERICO VARKEN
Het vlees van het Iberico-varken is ongeëvenaard als het gaat om smaak. Deze varkens worden in Spanje grootgebracht, waar ze het grootste deel van hun leven in de natuur doorbrengen, voeden zich met eikels en graan. Hierdoor ontwikkelen ze een uitzonderlijke vetmarmering die zorgt voor de rijke, nootachtige smaak die typisch is voor Iberico-vlees. Dit proef je terug in onze rookworst – vol, zacht en super smaakvol.
WAAR EET JE DE IBERICO ROOKWORST BIJ?
Of je ‘m nu in een stamppot verwerkt, op een broodje legt of gewoon in plakken snijdt voor bij de borrel: deze rookworst maakt alles nét wat lekkerder. De peperige kick past perfect bij het rijke Iberico-vlees, waardoor je telkens weer verrast wordt door de diepe smaak.
HOE WARM JE DE IBERICO ROOKWORST MET BLACK PEPPER OP?
Geen gedoe, deze rookworst is al gaar! Gewoon even opwarmen in een pan met heet water zonder te koken, en je kunt meteen genieten van de smaak. Lekker snel, lekker makkelijk.
ROOKWORST ONLINE KOPEN
Je kunt de Iberico rookworst met Black Pepper eenvoudig online bestellen bij The Butchery. Bestel vóór 11.00 uur op een doordeweekse dag en wij bezorgen je rookworst diezelfde avond nog, quickfrozen om de smaak en kwaliteit te bewaren. Zo heb je altijd topkwaliteit rookworst in huis, zonder dat je de deur uit hoeft.
Deze rookworst is al gaar! Je hoeft ‘m alleen maar op te warmen. Even in een pan met heet water zonder ‘m te laten koken en klaar is kees!
Ingrediënten
rookworst 100% [varkensvlees 96%, nitrietzout [zout (antiklontermiddel: E535), nitriet], kruiden [zout, glucosestroop, specerij, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, dextrose, stabilisator: E450, antioxidant: E300, E301, aroma (rook)], specerij [koriander, peper, gember, foelie, kruidnagel, kardemom, chili], kleurstof [zout, kleurstof: E120], stabilisator [stabilisator: E450, E452], witte peper, lavas]Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1310.33 |
Energie (kcal) | 313.48 |
Vet (g) | 27.35 |
Verzadigd vet (g) | 10.37 |
Koolhydraten (g) | 0.58 |
Suikers (g) | 0.14 |
Vezels (g) | 0.16 |
Eiwitten (g) | 16.11 |
Zout (g) | 2.16 |
Iberico rookworst Black Pepper
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Wat krijg je als je het Iberico-varkensvlees, dat bekend staat om zijn rijke smaak en boterzachte textuur combineert met onze Hollandse rookworst? Een rookworst die zowel verfijnd als vol van smaak is. Daarnaast hebben de mannen uit onze worstmakerij aan deze iberico rookworst een zwarte peper toegevoegd. Perfect voor wie van een beetje extra pit houdt, zonder in te boeten op de klassieke rookworstsmaak.
WAT IS EEN IBERICO ROOKWORST?
De rookworst is een klassieker in de Nederlandse keuken, geliefd om zijn robuuste smaak en die herkenbare rooksmaak. De basis is simpel: goed vlees (dat zit natuurlijk wel snor met het Spaanse Iberico vlees), zorgvuldig gekruid en in de rookkast gerookt tot perfectie. Maar een écht goede rookworst maken is vakmanschap. Van de juiste kruiden tot de ideale rooktijd – alles moet kloppen. En dat proef je meteen bij The Butchery.
ROOKWORST MET IBERICO EN BLACK PEPPER
Wat krijg je als je het beste vlees combineert met een beetje peper? Juist, een Iberico rookworst die zich onderscheidt. We gebruiken het superrijke, gemarmerde vlees van Iberico-varkens, dat vol zit met smaak en sappigheid. In combinatie met een scherpe, kruidige touch van zwarte peper ontstaat een rookworst die je niet snel vergeet. So good.
ROOKWORST GEMAAKT DOOR ONZE MEESTER WORSTMAKERS
Onze Meester Worstmakers werken met de beste ingrediënten en traditionele technieken om deze Iberico rookworst te maken. Van het selecteren van het beste Iberico-vlees tot het roken in onze eigen kasten – alles gebeurt met zorg en passie. Dit vakmanschap proef je in elke hap, geen shortcuts, gewoon puur ambacht.
ROOKWORST VAN HET IBERICO VARKEN
Het vlees van het Iberico-varken is ongeëvenaard als het gaat om smaak. Deze varkens worden in Spanje grootgebracht, waar ze het grootste deel van hun leven in de natuur doorbrengen, voeden zich met eikels en graan. Hierdoor ontwikkelen ze een uitzonderlijke vetmarmering die zorgt voor de rijke, nootachtige smaak die typisch is voor Iberico-vlees. Dit proef je terug in onze rookworst – vol, zacht en super smaakvol.
WAAR EET JE DE IBERICO ROOKWORST BIJ?
Of je ‘m nu in een stamppot verwerkt, op een broodje legt of gewoon in plakken snijdt voor bij de borrel: deze rookworst maakt alles nét wat lekkerder. De peperige kick past perfect bij het rijke Iberico-vlees, waardoor je telkens weer verrast wordt door de diepe smaak.
HOE WARM JE DE IBERICO ROOKWORST MET BLACK PEPPER OP?
Geen gedoe, deze rookworst is al gaar! Gewoon even opwarmen in een pan met heet water zonder te koken, en je kunt meteen genieten van de smaak. Lekker snel, lekker makkelijk.
ROOKWORST ONLINE KOPEN
Je kunt de Iberico rookworst met Black Pepper eenvoudig online bestellen bij The Butchery. Bestel vóór 11.00 uur op een doordeweekse dag en wij bezorgen je rookworst diezelfde avond nog, quickfrozen om de smaak en kwaliteit te bewaren. Zo heb je altijd topkwaliteit rookworst in huis, zonder dat je de deur uit hoeft.
Deze rookworst is al gaar! Je hoeft ‘m alleen maar op te warmen. Even in een pan met heet water zonder ‘m te laten koken en klaar is kees!
Ingrediënten
rookworst 100% [varkensvlees 96%, nitrietzout [zout (antiklontermiddel: E535), nitriet], kruiden [zout, glucosestroop, specerij, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, dextrose, stabilisator: E450, antioxidant: E300, E301, aroma (rook)], specerij [koriander, peper, gember, foelie, kruidnagel, kardemom, chili], kleurstof [zout, kleurstof: E120], stabilisator [stabilisator: E450, E452], witte peper, lavas]Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1310.33 |
Energie (kcal) | 313.48 |
Vet (g) | 27.35 |
Verzadigd vet (g) | 10.37 |
Koolhydraten (g) | 0.58 |
Suikers (g) | 0.14 |
Vezels (g) | 0.16 |
Eiwitten (g) | 16.11 |
Zout (g) | 2.16 |