Speklapjes

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Buikspek met zwoerd LIVAR

  Buikspek met zwoerd LIVAR

  15,99 € (ca. 1000 gram)

  Vanavond in huis

 2. LIVAR Buikspek zonder zwoerd

  LIVAR Buikspek zonder zwoerd

  28,89 € (ca. 1700 gram)

  Vanavond in huis

 3. BBQ Secreto gekruid

  BBQ Secreto gekruid

  17,99 € (ca 1000 gram)

  Vanavond in huis

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat zijn speklapjes?

Speklapjes zonder zwoerd worden gesneden uit het buikspek van het varken. Buikspek - pork belly zoals 'ie ook wel wordt genoemd is, klinkt eigenlijk nog lekkerder - komt, jazeker, van de buik van het varken. Speklapjes zijn te bestellen met en zonder zwoerd (vel), het is maar net wat je ermee wilt. Het is hoe dan ook een klassieker op de BBQ, maar ook bij de doordeweekse AGV! Speklapjes worden steeds populairder en dat gaat misschien ook wel gepaard met de groeiende interesse in de Oosterse keuken. Daar wordt veel buikspek gegeten en er komen steeds meer hot en vlot varianten met speklapjes. En als die speklapjes ook nog eens van mooie rassen komt als Livar, Mangalitza of Iberico weet je helemaal niet wat je proeft! Ga je dus graag voor hot en vlot, dan hebben we mooie speklapjes voor je van kwalitatieve rassen. Dat proef je echt.

Speklapjes online bestellen

Online speklapjes kopen? Dat is heel eenvoudig! Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen het shockfrozen - met behoud van smaak, structuur en voedingsstoffen - naar je op. En ook fijn: bij The Butchery ben je er zeker van dat het vlees op je bord van dieren komt die een goed leven hebben gehad! 

Hoe bestel je dan? Kies je favoriet, kieper in de winkelwagen, kies je leverdag en plaats je bestelling. Voor 10.00 besteld is dezelfde avond nog in huis. Quickfrozen, met optimaal kwaliteitsbehoud. Veel eenvoudiger wordt het niet!

Vragen? Stel ze gerust via info@butchery.be