Speklapjes zonder zwoerd LIVAR

Speklapjes zonder zwoerd van LIVAR, Limburgs Kloostervarken

Lees meer
Pas Speklapjes zonder zwoerd LIVAR aan

* Verplichte velden

 • Maandag in huis of kies zelf je leverdag
 • Nog € 60,00 voor GRATIS verzending!
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Speklapjes zonder zwoerd van LIVAR, Limburgs Kloostervarken


  Wat zijn speklapjes zonder zwoerd?

  Supersmaakvolle speklapjes zonder zwoerd van LIVAR, ofwel het Limburgs Kloostervarken. Speklapjes zonder zwoerd worden gesneden uit het buikspek van het varken. LIVAR vlees dankt zijn rijke smaak o.a. aan de goede herkomst van de varkens. Heerlijk op BBQ of grill...

  Speklapjes zonder zwoerd LIVAR

  The Butchery is official LIVAR dealer van LIVAR en daar zijn we uiteraard trots op. Wat een prachtproduct om mee te werken! Livar varkensvlees is een klasse apart. Het is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met Livar speklapjes zit je dus zeker goed! LIVAR kloostervarkens doen niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie. 

  Smaak als beloning voor goede zorg

  LIVAR heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en dat is natuurlijk niet voor niets. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder én krijgen ze versgeteelde Limburgse granen gevoerd. Dat goede leven proef je.

  Livar varkens scharrelen heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél groeien ze allemaal op onder streng toezicht en bovendien werkt LIVAR constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. Smaak als beloning voor goede zorg luidt de slogan en wij durven met zekerheid te zeggen dat daar geen woord van gelogen is.

  Voedingswaarde van rauwe speklappen LIVAR per 100 gram

  Energie (kJ) 1325 Koolhydraten (milligram) 0
  Energie (kcal) 320 Vitamine B1 (milligram) 0,44
  Eiwit (gram) 16,5 Vitamine B6 (milligram) 0,37
  Vet (gram) 28,2 Vitamine B12 (microgram) 0,54
  Verzadigde vetzuren (gram) 10,7 Vitamine D (microgram) 0,6
  Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 12,4 IJzer (milligram) 0,5
  Meervoudig onverzadigde vetzuern (gram) 3,4 Zink (milligram) 1,81
  Transvetzuren (gram) 0,1 Natrium (milligram) 64
  Cholesterol (milligram) 50,4

  Bereidingswijze

  Hoe bereid je speklappen zonder zwoerd?

  Kruid de speklappen met peper en zout of met speklapkruiden. Bak de speklappen op hoog vuur in een ruime hoeveelheid boter mooi bruin aan beide zijden. Zet vervolgens het vuur lager en bak de speklappen nog voor 7 tot 10 minuten om en om.


  Ingredienten

  100% varkensvlees

  Butcher's Notes

  Speklapjes gaan als 'n dolle in onze winkels. Nederlanders zijn er gewoon dol op en dat is natuurlijk ook niet voor niets. En dan zijn speklapjes van LIVAR natuurlijk een klasse apart. Er gaat bij ons in huis geen maand voorbij zonder speklappen op 't menu. 


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan