Braadworst Porc au Grain - honing/brie

Braadworst Porc au Grain – honing brie
Braadworst is altijd een klassieker, maar deze versie van Porc au Grain heeft een verrassende draai. Het varkensvlees wordt gecombineerd met brie en een vleugje honing. Daardoor krijgt de worst een romige en licht zoete toon die goed werkt bij een eenvoudige maaltijd of gewoon op een broodje. Je bakt ze rustig in de pan of legt ze op de barbecue, en in korte tijd heb je iets speciaals op tafel.
Wat is een braadworst?
Een braadworst wordt gemaakt van gemalen vlees en kruiden, in dit geval varkensvlees van Porc au Grain. Door de toevoeging van honing en brie krijgt de worst een heel eigen karakter. Het is een worst die je zonder moeite bereidt, maar die net wat anders smaakt dan de standaardvariant.
Porc au Grain
Porc au Grain varkens komen uit Frankrijk en krijgen naast granen ook mais als voeding. De dieren groeien in een rustige omgeving op, waardoor het vlees stevig en betrouwbaar van kwaliteit is. Deze manier van houden geeft het vlees zijn herkenbare smaak en maakt het geliefd bij slagers en koks.
Braadworst online bestellen?
Deze braadworsten bestel je eenvoudig bij The Butchery. Bestel vóór 11.00 uur en je hebt ze dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Past dat niet? Dan kies je zelf een ander moment. Alles wordt zorgvuldig bereid en geleverd als flash-frozen en vacuüm verpakt product, zodat jij ze altijd vers van de grill of uit de pan kunt serveren.
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
varkensvlees, brie (LACTOSE, MELK), honing, aardappelzetmeel, dextrose, foelie, gepasteuriseerde melk (LACTOSE), kardemom, microbieel stremsel, nootmuskaat, schimmelcultuur, witte peper, zout, zuursel, antioxidant: E300, voedingszuur: E330Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 915 |
| Energie (kcal) | 219 |
| Vet (g) | 14.7 |
| Verzadigd vet (g) | 6.7 |
| Koolhydraten (g) | 4.2 |
| Suikers (g) | 3.9 |
| Vezels (g) | 0.1 |
| Eiwitten (g) | 17.5 |
| Zout (g) | 1.57 |
Braadworst Porc au Grain - honing/brie
+ Broodjes (kies gewenste aantal in checkout)
+ Toppings & musthaves
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Braadworst Porc au Grain – honing brie
Braadworst is altijd een klassieker, maar deze versie van Porc au Grain heeft een verrassende draai. Het varkensvlees wordt gecombineerd met brie en een vleugje honing. Daardoor krijgt de worst een romige en licht zoete toon die goed werkt bij een eenvoudige maaltijd of gewoon op een broodje. Je bakt ze rustig in de pan of legt ze op de barbecue, en in korte tijd heb je iets speciaals op tafel.
Wat is een braadworst?
Een braadworst wordt gemaakt van gemalen vlees en kruiden, in dit geval varkensvlees van Porc au Grain. Door de toevoeging van honing en brie krijgt de worst een heel eigen karakter. Het is een worst die je zonder moeite bereidt, maar die net wat anders smaakt dan de standaardvariant.
Porc au Grain
Porc au Grain varkens komen uit Frankrijk en krijgen naast granen ook mais als voeding. De dieren groeien in een rustige omgeving op, waardoor het vlees stevig en betrouwbaar van kwaliteit is. Deze manier van houden geeft het vlees zijn herkenbare smaak en maakt het geliefd bij slagers en koks.
Braadworst online bestellen?
Deze braadworsten bestel je eenvoudig bij The Butchery. Bestel vóór 11.00 uur en je hebt ze dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Past dat niet? Dan kies je zelf een ander moment. Alles wordt zorgvuldig bereid en geleverd als flash-frozen en vacuüm verpakt product, zodat jij ze altijd vers van de grill of uit de pan kunt serveren.
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
varkensvlees, brie (LACTOSE, MELK), honing, aardappelzetmeel, dextrose, foelie, gepasteuriseerde melk (LACTOSE), kardemom, microbieel stremsel, nootmuskaat, schimmelcultuur, witte peper, zout, zuursel, antioxidant: E300, voedingszuur: E330Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 915 |
| Energie (kcal) | 219 |
| Vet (g) | 14.7 |
| Verzadigd vet (g) | 6.7 |
| Koolhydraten (g) | 4.2 |
| Suikers (g) | 3.9 |
| Vezels (g) | 0.1 |
| Eiwitten (g) | 17.5 |
| Zout (g) | 1.57 |