Braadworst Porc au Grain - honing/brie
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingrediënten
braadworst 86% [varkensvlees 97%, specerij 2% [zout, aardappelzetmeel, dextrose, witte peper, nootmuskaat, foelie, antioxidant: E300, kardemom, voedingszuur: E330]], brie 8% [gepasteuriseerde MELK (LACTOSE), zout, zuursel, microbieel stremsel, schimmelcultuur], honing 4%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 914.78 |
Energie (kcal) | 218.85 |
Vet (g) | 14.71 |
Verzadigd vet (g) | 6.65 |
Koolhydraten (g) | 4.16 |
Suikers (g) | 3.86 |
Vezels (g) | 0.06 |
Eiwitten (g) | 17.47 |
Zout (g) | 1.57 |
Braadworst Porc au Grain - honing/brie
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingrediënten
braadworst 86% [varkensvlees 97%, specerij 2% [zout, aardappelzetmeel, dextrose, witte peper, nootmuskaat, foelie, antioxidant: E300, kardemom, voedingszuur: E330]], brie 8% [gepasteuriseerde MELK (LACTOSE), zout, zuursel, microbieel stremsel, schimmelcultuur], honing 4%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 914.78 |
Energie (kcal) | 218.85 |
Vet (g) | 14.71 |
Verzadigd vet (g) | 6.65 |
Koolhydraten (g) | 4.16 |
Suikers (g) | 3.86 |
Vezels (g) | 0.06 |
Eiwitten (g) | 17.47 |
Zout (g) | 1.57 |