Sukadelappen Aberdeen Angus
WAT ZIJN SUKADELAPPEN?
Sukadelappen zijn een perfecte basis voor hét ultieme draadjesvlees. Het vlees komt van de schouder van het rund, een deel dat veel in beweging is. Werkvlees dus, met veel spiefweefsel. De pees die dwars door het vlees loopt geeft veel smaak aan het vlees en zorgt ook voor een fijne structuur. Sukadelappen zijn bovendien mooi gemarmerd, wat het vlees na bereiding zo zacht en smeuïg maakt dat het uit elkaar valt. Zoals gezegd: het ultieme draadjesvlees.
SUKADELAPPEN VAN RANCHO’S RESERVE
Deze sukadelappen komen van Rancho’s Reserve: een prachtig Aberdeen Angus runderras uit Uruguay dat vakkundig door onze Meesterslagers is versneden en getrimd. Puur ambacht dus. Rancho’s Reserve runderen worden grootgebracht op uitgestrekte vlaktes, waar ze voornamelijk gras, maar ook allerlei planten, kruiden en bloemen eten. Hierna worden de dieren minimaal 100 dagen graan gevoerd. Uruguayaans rundvlees staat bekend om zijn mooie marmering en volle smaak. De eerlijke, goede herkomst heeft daar onmiskenbaar mee te maken. Dat proef je zeker terug in deze sukadelappen. Want low & slow draadjesvlees als sukade eet je bij voorkeur van een mooi runderras. Alleen krijg je dat malse vlees dat uit elkaar valt met een authentieke rundvleessmaak.
STOOFVLEES VAN SUKADELAPPEN
Wil je ook een stoofvlees maken van sukadelappen, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Op onze receptenpagina vind je allerlei inspiratie, waaronder verschillende varianten op het befaamde patatje stoofvlees. Laat je inspireren en haal deze sukadelappen in huis voor een heerlijk culinair weekend.
SUCADELAPPEN BRADEN
Sukadelappen zijn ultiem vlees om te braden. Draadjesvlees, stoofvlees, suddervlees… geef er een naam aan, maar sucadelappen braden is een feestje voor al je zintuigen. Want alleen de geur in huis is al reden om een goede stoofpot te bereiden.
SUKADELAPPEN KOPEN ONLINE
Wil je binnenkort ook aan de slag met sukadelappen? Bestel dan snel en eenvoudig je vlees bij The Butchery. Het vlees wordt supervers gevacumeerd en gaat vervolgens meteen de shockfreezer in. Je ontvangt je sukadelappen dan ook frozen, waarna je vervolgens het vlees langzaam in de koelkast kunt laten ontdooien. Het vlees kan ook de vriezer in voor een later moment; op die manier heb je altijd iets in huis. Wij zijn voorstander van de vriezer vullen, want vlees voor een week of een maand in één keer laten bezorgen is niet alleen een stuk duurzamer, maar zorgt er ook voor dat je gevarieerd eet en altijd iets in huis hebt.
Sukadelappen online bestellen is dus supersimpel en bij The Butchery ben je absoluut zeker van de allerbeste kwaliteit!
Bereiding Sukadelappen
De bereiding van sukadelappen kan het best low & slow, dus langzaam garen op lage temperatuur. Dit vlees bevat relatief veel pezen en bindweefsel en door langzaam te garen, houd je heerlijk mals vlees over. Sukadelappen zijn vrij stug van structuur dus een langzame bereiding is essentieel voor mals draadjesvlees.
De bereiding van sukadelappen kan op diverse manier en op onze receptenpagina vind je diverse recepten die je kunt aanhouden. Een klassieker? Dat is ongetwijfeld een frietje stoofvlees. Het recept vind je hier!
Ingrediënten
rundvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 618.64 |
Energie (kcal) | 148.00 |
Vet (g) | 7.10 |
Verzadigd vet (g) | 3.40 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 20.90 |
Zout (g) | 0.08 |
Sukadelappen Aberdeen Angus
Sukadelappen Aberdeen Angus
Write Your Review
Sukadelappen Aberdeen Angus
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
WAT ZIJN SUKADELAPPEN?
Sukadelappen zijn een perfecte basis voor hét ultieme draadjesvlees. Het vlees komt van de schouder van het rund, een deel dat veel in beweging is. Werkvlees dus, met veel spiefweefsel. De pees die dwars door het vlees loopt geeft veel smaak aan het vlees en zorgt ook voor een fijne structuur. Sukadelappen zijn bovendien mooi gemarmerd, wat het vlees na bereiding zo zacht en smeuïg maakt dat het uit elkaar valt. Zoals gezegd: het ultieme draadjesvlees.
SUKADELAPPEN VAN RANCHO’S RESERVE
Deze sukadelappen komen van Rancho’s Reserve: een prachtig Aberdeen Angus runderras uit Uruguay dat vakkundig door onze Meesterslagers is versneden en getrimd. Puur ambacht dus. Rancho’s Reserve runderen worden grootgebracht op uitgestrekte vlaktes, waar ze voornamelijk gras, maar ook allerlei planten, kruiden en bloemen eten. Hierna worden de dieren minimaal 100 dagen graan gevoerd. Uruguayaans rundvlees staat bekend om zijn mooie marmering en volle smaak. De eerlijke, goede herkomst heeft daar onmiskenbaar mee te maken. Dat proef je zeker terug in deze sukadelappen. Want low & slow draadjesvlees als sukade eet je bij voorkeur van een mooi runderras. Alleen krijg je dat malse vlees dat uit elkaar valt met een authentieke rundvleessmaak.
STOOFVLEES VAN SUKADELAPPEN
Wil je ook een stoofvlees maken van sukadelappen, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Op onze receptenpagina vind je allerlei inspiratie, waaronder verschillende varianten op het befaamde patatje stoofvlees. Laat je inspireren en haal deze sukadelappen in huis voor een heerlijk culinair weekend.
SUCADELAPPEN BRADEN
Sukadelappen zijn ultiem vlees om te braden. Draadjesvlees, stoofvlees, suddervlees… geef er een naam aan, maar sucadelappen braden is een feestje voor al je zintuigen. Want alleen de geur in huis is al reden om een goede stoofpot te bereiden.
SUKADELAPPEN KOPEN ONLINE
Wil je binnenkort ook aan de slag met sukadelappen? Bestel dan snel en eenvoudig je vlees bij The Butchery. Het vlees wordt supervers gevacumeerd en gaat vervolgens meteen de shockfreezer in. Je ontvangt je sukadelappen dan ook frozen, waarna je vervolgens het vlees langzaam in de koelkast kunt laten ontdooien. Het vlees kan ook de vriezer in voor een later moment; op die manier heb je altijd iets in huis. Wij zijn voorstander van de vriezer vullen, want vlees voor een week of een maand in één keer laten bezorgen is niet alleen een stuk duurzamer, maar zorgt er ook voor dat je gevarieerd eet en altijd iets in huis hebt.
Sukadelappen online bestellen is dus supersimpel en bij The Butchery ben je absoluut zeker van de allerbeste kwaliteit!
Bereiding Sukadelappen
De bereiding van sukadelappen kan het best low & slow, dus langzaam garen op lage temperatuur. Dit vlees bevat relatief veel pezen en bindweefsel en door langzaam te garen, houd je heerlijk mals vlees over. Sukadelappen zijn vrij stug van structuur dus een langzame bereiding is essentieel voor mals draadjesvlees.
De bereiding van sukadelappen kan op diverse manier en op onze receptenpagina vind je diverse recepten die je kunt aanhouden. Een klassieker? Dat is ongetwijfeld een frietje stoofvlees. Het recept vind je hier!
Ingrediënten
rundvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 618.64 |
Energie (kcal) | 148.00 |
Vet (g) | 7.10 |
Verzadigd vet (g) | 3.40 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 20.90 |
Zout (g) | 0.08 |