T-bone / porterhouse

T-bone / porterhouse

The Butchery onderscheidt zich online met ambacht. Elke T-bone en Porterhouse is onder handen genomen door Meesterslagers. Premium geselecteerd vlees van de beste vleesrassen wordt zorgvuldig gesneden en dubbel getrimd tot perfecte steaks. Daarna wordt het vlees individueel vacuüm verpakt en binnen het uur ingevroren. Flashfrozen noemen ze dat.

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

12 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Porterhouse Black Angus USA
  2. Porterhouse Dry Aged Rubia Gallega
  3. T-Bone Black Angus USA
    T-Bone Black Angus USA
  4. Bistecca all Fiorentina Porterhouse Chianina Bistecca all Fiorentina Porterhouse Chianina
    Bistecca all Fiorentina Porterhouse Chianina
  5. T-bone Simmentaler
Bekijken als Grid List

12 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is een t-bone?

T-Bone… het is misschien wel de ultieme steak voor steaklovers. Het is immers the best of two worlds. Deze stoere steak komt uit de helft van de ruggenwervel die doormidden wordt gezaagd, waardoor twee T-bones ontstaan. Met aan de ene kant van de T een entrecote, aan de andere kant een tournedos. En dan dat bot ertussen, wat voor extra smaak zorgt… Wat een feest! Die fijne stevige bite van de entrecote en het boterzachte, malse vlees van een tournedos in één steak. Veel beter wordt het niet. Voor veel echte liefhebbers is een T-bone dan ook de ultieme steak. Is een t-bone een steak voor mannen? Niet per se en áls dat al het geval is, dan is dat vanwege het formaat. Want een T-bone is een flinke steak, dat kunnen we wel stellen. Overigens is het entrecote-gedeelte bij een t-bone groter dan het tournedos-deel. Dat is in de regel ook waardoor je een porterhouse kunt onderscheiden van een t-bone.

Op The Butchery vind je steaks van kwalitatieve rassen als Black Angus USA, Blonde d’aquitaine, Aberdeen Angus, Hereford, Rubia Gallega en veel meer. Eén ding hebben al deze rassen gemeen: de runderen hebben een goed leven gehad. T-bone kopen bij The Butchery is dus hoe dan ook een bewuste keuze.

Wat is een porterhouse steak?

Net als de T-Bone is de Porterhouse een T-vormige steak, onderverdeeld in ossenhaas en entrecote. Het verschil tussen een T-Bone en een Porterhouse Steak zit ‘m in het formaat en dan met name de ossenhaas. Wil je de grootst mogelijke steak op tafel? Ga dan voor Porterhouse! Alle Porterhouse Steaks zijn T-Bones, maar andersom is dat zeker niet het geval. Volgens het U.S. Department of Agriculture's Institutional Meat Purchase Specifications moet een Porterhouse-steak minstens 1.25 inches (3,2 cm) dik zijn op het wijdste deel. Een T-bone moet ten minste 0.5 inches (1,3) dik zijn. Er zijn restaurants die Porterhouse steaks van 1,5 kilo serveren. 

T-bone kopen online?

Vlees kopen online is al lang niet bijzonder meer. Sterker nog: online vind je zonder enige moeite wat te zoekt. Je kunt zelf je ras kiezen, je cut, je gewicht en alle informatie eromheen is veelal beschikbaar en je hoeft er de deur niet eens voor uit. Het ambacht erachter blijft echter hetzelfde. The Butchery werkt vanuit een bestaande slagerij (Lantinga), waar onze slagers alle steaks met liefde voor het vak versnijden. Zo ook de t-bone. Een t-bone of porterhouse kopen online is eenvoudig en snel. We leveren van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 en 22.00. Avondlevering dus. Je kiest zelf je leverdag en krijgt je t-bone quickfrozen geleverd. Dat houdt in op extreem lage temperatuur in hele korte tijd ingevroren met optimaal kwaliteitsbehoud. Handig toch? En mocht je vragen hebben, neem gerust contact op!

Porterhouse kopen online?

Een open deur, maar ook een porterhouse kopen gaat heel eenvoudig online. Sterker nog: niet elke slager om de hoek heeft Porterhouse steaks liggen en online vind je vaak veel eenvoudiger wat je zoek!