T-bone / porterhouse

The Butchery onderscheidt zich online met ambacht. Elke T-bone en Porterhouse is onder handen genomen door Meesterslagers. Premium geselecteerd vlees van de beste vleesrassen wordt zorgvuldig gesneden en dubbel getrimd tot perfecte steaks. Daarna wordt het vlees individueel vacuüm verpakt en binnen het uur ingevroren. Flashfrozen noemen ze dat.

sort-ascending
T-bone Simmentaler
check-circle Maandag in huis
22,49
Cote a L'os Wagyu 8+ Australia
check-circle Maandag in huis
111,99
Porterhouse Dry Aged Rubia Gallega
check-circle Maandag in huis
81,69
Wagyu T-bone 8+ Australia
check-circle Maandag in huis
127,49
Wagyu porterhouse 8+ Australia
check-circle Maandag in huis
143,99
T-bone Dry Aged Rubia Gallega
check-circle Maandag in huis
83,99
T-bone Avilena Negra Iberica Dry Aged T-Bone Avilena Negro Iberica
check-circle Maandag in huis
69,99
Dry Aged T-bone Chianina Flaminio
check-circle Maandag in huis
87,39
Bistecca all Fiorentina Porterhouse Chianina Bistecca all Fiorentina Porterhouse Chianina
check-circle Maandag in huis
99,99

9 Product(en)

Meest gekocht
gepaneerde schnitzel livar
check-circle Maandag in huis
5,99
Kruidenboter Cafe de Paris Kruidenboter Cafe de Paris
check-circle Maandag in huis
Normale prijs 3,99 3,19
Steak Seasoning
check-circle Maandag in huis
5,99