Smoked Wagyu Hotdogs
Bereidingswijze
Soms is het zo simpel! Eenvoud in zijn puurste vorm, dat zijn deze smoked Wagyu hotdogs. Het product zelf geeft zoveel smaak af en heeft letterlijk niets meer nodig. A5 Wagyu Worstjes zijn immers van zichzelf karakteristiek van smaak en superjuicy. Die kun je heel makkelijk braden op niet al te hoge temperatuur, maar je kunt ze natuurlijk óók heel goed smoken, zo ondervond BBQ Junkie...
Bereidingswijze smoked Wagyu hotdogs
Dat een recept niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst BBQ Junkie maar weer met dit gerecht. Tuurlijk, je kunt de hotdogs opleuken met je favoriete BBQ Sausje, Sriracha mayo gefrituurde uitjes, augurken en de hele rambam. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de worstjes. En als die smaakvol en juicy zijn, kan het al niet meer stuk. Hoe je dat doet? Breng de smoker naar een temperatuur van 100C, voeg eikenhout toe, leg de worstjes op het rooster en sluit het deksel. Rook zo de worstjes in een uur gaar en klaar ben je... Kind kan de was doen....
ENJOY!