JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Op zoek naar de perfecte borrel bite? Oh man have I got the recipe for you.
Worsten grillen kan, maar wij gaan ze deze keer roken. Dit kan je doen door de worsten in een smoker te plaatsen of een hitteschild te plaatsen in jouw BBQ voor indirecte hitte. Gaar de worsten op 120C voor ongeveer 1,5 uur. Ze zullen stevig aanvoelen, van kleur zijn veranderd en al hun sappen behouden. Rook en vet zijn beste vrienden. En makkelijker wordt het bijna niet.
Serveer ze of rechtstreeks van de BBQ of gooi ze gelijk in ijswater om het garingsproces te stoppen. Zo kunnen ze op een later moment opgewarmd worden.