The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.

Smoked Cheddar/Jalapeno worstjes
Bereidingswijze
Op zoek naar de perfecte borrel bite? Oh man have I got the recipe for you.
Niks mis met een bitterbal, blokje kaas en een schaal borrelnootjes hoor, maar soms wil je gewoon echt shinen waar je gasten bij zijn.
Cervelaatworst met augurk? Het is niet de 70’s meer. Tijd voor een beetje spanning. Deze worst is gigantisch populair in the USA, want het is de perfecte combinatie van cheesy meaty goodness met een hint van spice. En hij i
Bereidingswijze gerookte worstjes
Worsten grillen kan, maar wij gaan ze deze keer roken. Dit kan je doen door de worsten in een smoker te plaatsen of een hitteschild te plaatsen in jouw BBQ voor indirecte hitte. Gaar de worsten op 120C voor ongeveer 1,5 uur. Ze zullen stevig aanvoelen, van kleur zijn veranderd en al hun sappen behouden. Rook en vet zijn beste vrienden. En makkelijker wordt het bijna niet.
Serveer ze of rechtstreeks van de BBQ of gooi ze gelijk in ijswater om het garingsproces te stoppen. Zo kunnen ze op een later moment opgewarmd worden.