Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Door mijn vrienden word ik [Jeremy] wel eens de crackling king genoemd. Het is zo easy, maar voor veel mensen toch nog intimiderend.
Maar geen zorgen, ik ben er om te helpen. En kan jij een betere manier bedenken om pork belly te eten dan in een bao bun? Nou ik in ieder geval niet.
Dit is een super easy recept voor een snack op tafel, het kan een beetje messy worden maar ja… All the best kind of food is messy food. Enige wat je moet doen is
Bereidingswijze bao buns buikspek
Haal het buikspek uit de vacuümzak en schraap met een mes over het zwoerd heen. Op deze manier haal je extra vocht weg
Plaats in de koelkast voor 12 uur om te drogen
Strooi dan vervolgens fijn zout over het gehele stuk zwoerd heen. Geen milimeter overslaan! En laat weer minimaal 12 uur drogen in de koelkast
Verwijder de zout met een keukendoek, lak een dun laagje olie over de zwoerd heen en dan… you guessed it. Weer een egale laag zout
De buikspek kan in de oven of BBQ. Eerste uur 200C. Haal tijdelijk de buikspek uit de oven of BBQ en stook op tot 250C
Rooster de buikspek nog ongeveer 20-30 minuten of tot dat het zwoerd MEGA crispy is geworden
Plaats de bao buns in een stoom mandje en stoom boven een pan kokend water voor ongeveer 4 minuten of tot dat ze licht en fluffy zijn
Snijd de pinda’s fijn en snijd zo dun als je maar kan de groene gedeelte van de bosui en leg dit op ijswater
Je kan nu twee dingen doen. Snijden door jouw waanzinnig crispy buikspek op een bun gooien met de bosui, pinda’s, sesam en een lekker sausje OF je snijd de buikspek en grilled deze nog kort even op de bbq af voor extra smaak en dan op de bao buns
Enjoy!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5