JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Het is bijna Pasen en dan moet er natuurlijk iets bijzonders op tafel komen. Ga je voor traditie? Ga dan voor Lamsrack. Man, man, man, wat lekker. Om je op weg te helpen hebben we de frenched lamsrack uit Nieuw-Zeeland deze week in de aanbieding én hebben we een killer recept opgesnord. We kwamen uit bij FemaleFoodie, vanwege de mooie kruidenmarinade. Want laten we wel wezen, 'spring is in the air'!
Doe de ingrediënten voor de marinade in een kom en klop goed door elkaar. Smeer vervolgens de gehele lamsrack in met de marinade en dek deze af. Laat minimaal 2 uur staan, maar liever 24 uur!
Maak de BBQ klaar voor indirect grillen en leg de racks op de barbecue en laat ongeveer 20 minuten garen tot een temperatuur van ongeveer 53 graden. Een kernthermometer is hierbij je beste vriend! Meten = immers weten. Wanneer de lamsracks de juiste temperatuur hebben bereikt, laat je ze zo'n 5 minuten rusten. Plaats het vlees vervolgens terug op de barbecue, ditmaal boven de kolen en liefst met de botjes naar buiten, anders verbranden ze (aluminiumfolie kan natuurlijk ook). Grill ongeveer 3 minuten aan beide kanten tot de racks een kerntemperatuur van ongeveer 55 graden (voor medium/rare) hebben bereikt. Uiteindelijk wil je je racks tussen de 55-57 graden hebben, maar ze garen nog even door, wanneer je ze van de grill haalt. Laat dus minimaal 5 minuten rusten, voordat je deze beauties aansnijdt... Serveer eventueel met een kruidenolie. Bijvoorbeeld 6 eetlepels goeie olijfolie met gehakte kruiden naar keuze.
ENJOY!Bekijk lamsracks