Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd.
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.-. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van € 40.-
Verzendkosten Tussen de 40,- en 100,- bedragen de verzendkosten in Vlaanderen € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal € 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de € 40,- te verzenden.
Ooit Denver steak geprobeerd ? Het is the next big thing. Niet duur en supersmaakvol, sign me up!
Het stuk vlees komt van onder de schouder van het rund. Dit is een spier die weinig doet en daarom is die dus zo lekker mals. Ik [Jeremy] houd van veel smaak toevoegen aan mijn gerechten dus daarom gaan we eerst een simpele marinade maken. Doe dat al een dag van tevoren, zodat de smaken lekker kunnen intrekken.
Bereidingswijze gemarineerde Denver steaks
Hak de knoflook fijn en mix alle ingrediënten tot een marinade
Marineer de steaks minimaal 8 uur lang in de marinade. Cruciaal voor een smaak explosie!
Verwarm de BBQ of pan voor. Ik gebruik nu een Shischirin, dat is een kleine Japanse bbq waar je vlak boven de kolen gaart. Dit geeft megaveel smaak af.
Snijd de steak in gelijke stukken, oneven stukken zorgen voor een oneven garing.
Prik de steak op spiesen en leg op de BBQ. Let op: dit duurt niet lang dus blijf erbij staan.
De spiesen zullen slechts zo'n 2 minuten aan elke kant nodig hebben. Ik garneer af met wat sesamzaadjes en fijngesneden bosui, maar wees zo creatief als jij maar wilt.