Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Ooit Denver steak geprobeerd ? Het is the next big thing. Niet duur en supersmaakvol, sign me up!
Het stuk vlees komt van onder de schouder van het rund. Dit is een spier die weinig doet en daarom is die dus zo lekker mals. Ik [Jeremy] houd van veel smaak toevoegen aan mijn gerechten dus daarom gaan we eerst een simpele marinade maken. Doe dat al een dag van tevoren, zodat de smaken lekker kunnen intrekken.
Bereidingswijze gemarineerde Denver steaks
Hak de knoflook fijn en mix alle ingrediënten tot een marinade
Marineer de steaks minimaal 8 uur lang in de marinade. Cruciaal voor een smaak explosie!
Verwarm de BBQ of pan voor. Ik gebruik nu een Shischirin, dat is een kleine Japanse bbq waar je vlak boven de kolen gaart. Dit geeft megaveel smaak af.
Snijd de steak in gelijke stukken, oneven stukken zorgen voor een oneven garing.
Prik de steak op spiesen en leg op de BBQ. Let op: dit duurt niet lang dus blijf erbij staan.
De spiesen zullen slechts zo'n 2 minuten aan elke kant nodig hebben. Ik garneer af met wat sesamzaadjes en fijngesneden bosui, maar wees zo creatief als jij maar wilt.
Serveer hot hot hot met een fris oosters biertje
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5