Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Ik [Jeremy] ben een behoorlijke rib addict, maar soms zijn de ribs van The Butchery zo groot dat zelfs ik ze simpelweg niet op krijg. Geen probleem natuurlijk, want met leftovers kun je mooie dingen doen.
Opwarmen de volgende dag vind ik persoonlijk geen succes. Wordt snel droog en is toch echt minder lekker. En daarom heb ik dus dit recept bedacht.
Bereiding deep fried spareribs
Haal de spareribs uit de koelkast en snijd deze in individuele ribs.
Pak een schaal en doe hier de bloem in. Voeg hier wat BBQ rub aan toe voor extra smaak.
Bloem de ribs aan beide kanten en plaats in een frituur op 180C
Gaar deze tot dat ze goudbruin zijn van kleur.
Snij de kruiden, ui, knoflook en peper allemaal fijn en voeg hier het limoensap en de rode wijnazijn aan toe.
Meng al roerend de olijfolie hierdoorheen en voeg als laatst nog wat zout en peper toe.
Hussel de hete ribs die vers uit de figuur komen door de chimichurri heen in een aparte kom.
Serve them while they’re hot, echt om je vingers bij af te likken.