Kalfssukadelappen
5 stars - based on 3 reviews

Wat zijn kalfssukadelappen?

Sukadelappen zijn misschien wel de basis voor een mooie stoof. Kalfssukadelappen worden gesneden uit de schouder van het kalf, een deel dat veel in beweging is. Met andere woorden: werkvlees met spiefweelsel. Door het vlees loopt een zeen, waaraan het vlees zijn naam dankt, maar vooral zijn krachtige smaak en structuur/ Sukadelappen zijn prachtig emarmerd, wat het vlees na bereiding zo zacht en smeuïg maakt dat het uit elkaar valt. Kalfssukadelappen zijn over het algemeen wat magerder dan rundersukadelappen, maar nog altijd ver genoeg voor een mooie langzame bereiding. Over het algemeen hebben kalfssukadelappen een iets kortere bereidingstijd dan rund. 

Altijd even lekker na 8 uur op 115 graden.
Review door |
Ik kon het niet laten deze weer te bestellen.
Review door |
Zo mals krijg je het niet snel.
Review door |

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Kalfssukadelappen
5 stars - based on 3 reviews

Schrijf een review
Kalfssukadelappen, prachtig suddervlees met mooie marmering!

check-circle Morgen in huis
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt