Kalfssukadelappen

Wat zijn kalfssukadelappen?

Sukadelappen zijn misschien wel de basis voor een mooie stoof. Kalfssukadelappen worden gesneden uit de schouder van het kalf, een deel dat veel in beweging is. Met andere woorden: werkvlees met spiefweelsel. Door het vlees loopt een zeen, waaraan het vlees zijn naam dankt, maar vooral zijn krachtige smaak en structuur/ Sukadelappen zijn prachtig emarmerd, wat het vlees na bereiding zo zacht en smeuïg maakt dat het uit elkaar valt. Kalfssukadelappen zijn over het algemeen wat magerder dan rundersukadelappen, maar nog altijd ver genoeg voor een mooie langzame bereiding. Over het algemeen hebben kalfssukadelappen een iets kortere bereidingstijd dan rund. 

Ingredienten

kalfsvlees 100%

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 714.78
Energie (kcal) 171
Vet (g) 10.1
Verzadigd vet (g) 5.1
Koolhydraten (g) 0
Suikers (g) 0
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 20
Zout (g) 0.23

Kalfssukadelappen

Kalfssukadelappen, prachtig suddervlees met mooie marmering!

check-circle Maandag in huis
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Kalfssukadelappen, prachtig suddervlees met mooie marmering!
Meest gekocht
gepaneerde schnitzel livar
check-circle Maandag in huis
5,99
Burgerbun Brioche Black
check-circle Maandag in huis
2,99
Pulled pork LIVAR kant-en-klaar Pulled pork LIVAR kant-en-klaar
check-circle Maandag in huis
14,99