Braadworst LIVAR - cheddar/walnoot

Hoe bak je een braadworst?

Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Ingrediënten

Voedingswaarden

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Braadworst LIVAR - cheddar/walnoot

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Meest gekocht
Croquette local beef
check-circle Morgen in huis
9,99
Meat Pie Sate Ajam Pedis
check-circle Morgen in huis
4,99
Droge worst Italiaans
check-circle Morgen in huis
3,99