Iberico braadworst tomatini/cheese
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
varkensvlees 76%, kaas 15% [gepasteuriseerde MELK (LACTOSE), zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160a], specerij 3% [zout, sucrose, tomaat, aroma, aroma (rook), zuurteregelaar: E262, karamel (glucosestroop, sucrose), maltodextrine, antioxidant: E301, E300], zongedroogde tomaat 3% [zongedroogde tomaat 60%, zonnebloemolie, witte wijnazijn, kappertje, zout, specerij, zuurteregelaar: E330, antioxidant: E300]Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1041.79 |
Energie (kcal) | 249.23 |
Vet (g) | 18.43 |
Verzadigd vet (g) | 8.22 |
Koolhydraten (g) | 2.49 |
Suikers (g) | 1.97 |
Vezels (g) | 0.37 |
Eiwitten (g) | 18.35 |
Zout (g) | 1.98 |
Iberico braadworst tomatini/cheese
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Hoe bak je een braadworst?
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
varkensvlees 76%, kaas 15% [gepasteuriseerde MELK (LACTOSE), zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160a], specerij 3% [zout, sucrose, tomaat, aroma, aroma (rook), zuurteregelaar: E262, karamel (glucosestroop, sucrose), maltodextrine, antioxidant: E301, E300], zongedroogde tomaat 3% [zongedroogde tomaat 60%, zonnebloemolie, witte wijnazijn, kappertje, zout, specerij, zuurteregelaar: E330, antioxidant: E300]Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1041.79 |
Energie (kcal) | 249.23 |
Vet (g) | 18.43 |
Verzadigd vet (g) | 8.22 |
Koolhydraten (g) | 2.49 |
Suikers (g) | 1.97 |
Vezels (g) | 0.37 |
Eiwitten (g) | 18.35 |
Zout (g) | 1.98 |