Varkenssaucijs LIVAR
5 stars - based on 2 reviews

Hoe bak je een saucijs?

Een saucijs is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Saucijzen doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Heeeeerlijke worst(saucijs)
Samen met mijn dochter tijdens een voetbal wedstrijd van genoten. Lekker op een broodje met ui en curry.
Zeker voor herhaling vatbaar
Review door |
Heerlijke sappige schone worstjes van kwaliteitsvlees. En tevens goed ambachtelijk slagerswerk, dus geen botsplinters en kraakbeen zoals je dat wellicht van de supermarkt gewend bent.
Review door |

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Varkenssaucijs LIVAR
5 stars - based on 2 reviews

Schrijf een review

Morgen in huis
  • Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt