Varkenssaucijs LIVAR
Hoe bak je een saucijs?
Een saucijs is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Saucijzen doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
varkensvlees 97%, specerij 2% [zout, aardappelzetmeel, dextrose, witte peper, nootmuskaat, foelie, antioxidant: E300, kardemom, voedingszuur: E330]Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 832.33 |
Energie (kcal) | 199.12 |
Vet (g) | 13.71 |
Verzadigd vet (g) | 5.40 |
Koolhydraten (g) | 0.58 |
Suikers (g) | 0.23 |
Vezels (g) | 0.03 |
Eiwitten (g) | 18.37 |
Zout (g) | 1.65 |
Varkenssaucijs LIVAR
Samen met mijn dochter tijdens een voetbal wedstrijd van genoten. Lekker op een broodje met ui en curry.
Zeker voor herhaling vatbaar
Varkenssaucijs LIVAR
Schrijf een review
Varkenssaucijs LIVAR
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Hoe bak je een saucijs?
Een saucijs is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Saucijzen doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
In het kort
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
varkensvlees 97%, specerij 2% [zout, aardappelzetmeel, dextrose, witte peper, nootmuskaat, foelie, antioxidant: E300, kardemom, voedingszuur: E330]Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 832.33 |
Energie (kcal) | 199.12 |
Vet (g) | 13.71 |
Verzadigd vet (g) | 5.40 |
Koolhydraten (g) | 0.58 |
Suikers (g) | 0.23 |
Vezels (g) | 0.03 |
Eiwitten (g) | 18.37 |
Zout (g) | 1.65 |