The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Flat iron steak
... > Lees meer
> Lees minder
Wat is een flat iron steak?
Flat iron steak wordt ook wel sukade steak genoemd en wordt gesneden uit - jawel - de sukade, dat in Europa vooral wordt gegeten als suddervlees. De Amerikanen weten wel raad met sukade als steak en dat is geheel terecht! Met 't zeen eruit gesneden is flat iron - oftewel sukade, een serieuze smaakbom. Mits van een goed vleesras, zoals Black Angus. Gelukkig wordt 'ie in Europa ook steeds meer ontdekt. Waarom flat iron steak? Omdat de puntige vorm iets doet denken aan een strijkijzer en de steak nooit dikker is dan 2 cm. Logisch.
Flat Iron steak online kopen?
Doe dat vooral bij The Butchery. Wij hebben de mooiste vleesrassen leveren je bestelling mooi gekoeld bij je thuis. Hoe handig...