Schweinehaxe rauw LIVAR
Wat is schweine haxe?
De schweine haxe wordt gesneden uit de poot van het varken en heeft een vlezige structuur. De schweinehaxe is een hele populaire dish in Duitsland en is ook wel bekend onder de naam ‘eisbein’. Eisbein is de gekookte versie en schweine haxe de gegrilde versie. Hoewel de schweine haxe iets minder populair is onder de Nederlandse BBQ’ers, is hij uitermate geschikt voor een langzame bereiding! Na bereiding zal ’t vlees van het bot afvallen.
Hoe bereid je schweine haxe?
Er zijn verschillende manieren om schweine haxe te bereiden. Je kan 't stuk vlees met bot koken met als resultaat 't Duitse Eisbein. Mocht je 'm gaan grillen, krijg je de zogenoemde schweine haxe. Maak bij 't grillen gebruik van de low&slow bereiding op de BBQ. Als hij dan helemaal goed (en dus supergaar) is, valt 't vlees van 't bot af!
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 932.14 |
Energie (kcal) | 223.00 |
Vet (g) | 16.70 |
Verzadigd vet (g) | 5.20 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 18.10 |
Zout (g) | 0.08 |
Schweinehaxe rauw LIVAR
Write Your Review
Schweinehaxe rauw LIVAR
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Wat is schweine haxe?
De schweine haxe wordt gesneden uit de poot van het varken en heeft een vlezige structuur. De schweinehaxe is een hele populaire dish in Duitsland en is ook wel bekend onder de naam ‘eisbein’. Eisbein is de gekookte versie en schweine haxe de gegrilde versie. Hoewel de schweine haxe iets minder populair is onder de Nederlandse BBQ’ers, is hij uitermate geschikt voor een langzame bereiding! Na bereiding zal ’t vlees van het bot afvallen.
Hoe bereid je schweine haxe?
Er zijn verschillende manieren om schweine haxe te bereiden. Je kan 't stuk vlees met bot koken met als resultaat 't Duitse Eisbein. Mocht je 'm gaan grillen, krijg je de zogenoemde schweine haxe. Maak bij 't grillen gebruik van de low&slow bereiding op de BBQ. Als hij dan helemaal goed (en dus supergaar) is, valt 't vlees van 't bot af!
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 932.14 |
Energie (kcal) | 223.00 |
Vet (g) | 16.70 |
Verzadigd vet (g) | 5.20 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 18.10 |
Zout (g) | 0.08 |