Schweinehaxe rauw LIVAR
SCHWEINHAXE
Schweinhaxe van het Limburgs kloostervarken. Het is een klassiek gerecht dat vaak centraal staat in de grote Duitse bierhallen en traditionele restaurants. Schweinhaxe is stevig, hartig en perfect voor koude dagen of gezellige avonden met familie en vrienden!
WAT IS SCHWEINEHAXE?
De schweinehaxe wordt gesneden uit de poot van het varken en heeft een vlezige structuur. De schweinehaxe is een hele populaire dish in Duitsland en is ook wel bekend onder de naam ‘eisbein’. Eisbein is de gekookte versie en schweinehaxe de gegrilde versie. Hoewel de schweinehaxe iets minder populair is onder de Nederlandse BBQ’ers, is hij uitermate geschikt voor een langzame bereiding. Na bereiding zal ’t vlees van het bot afvallen!
LIMBURGS KLOOSTERVARKEN
The Butchery is official dealer van LIVAR en daar zijn we enorm trots op. LIVAR is het enig varkensvleesconcept dat een 3* beter leven toegekend heeft gekregen van de dierenbescherming. De varkens komen van het Abdij Lilbosch in Echt, waar ze met veel liefde worden verzorgd door monniken en vrij kunnen rondlopen in de kloostertuinen. In deze kloostertuinen kunnen de varkens in alle rust wroeten en rollen in de modder. De dieren krijgen vers graan te eten en dat proef je zeker terug. De aandacht en zorg die de varkens krijgen vertaalt zich rechtstreeks naar een fantastische en kenmerkende smaak.
LIVAR SCHWEIN HAXE ONLINE BESTELLEN
Als je een Schweinhaxe van het Limburgs kloostervarken wilt bestellen ben je bij The Butchery op de juiste plek! Al ons vlees wordt door onze meesterslagers drievoudig getrimd voor de perfecte verhouding tussen vet en vlees, wat zorgt voor optimale smaak en structuur. Het bestellen is enorm gemakkelijk: voor 11 uur besteld is dezelfde avond nog in huis. Komt dit niet helemaal uit? Geen probleem, je kan gemakkelijk een ander geschikt moment uitkiezen. Het vlees wordt vacuümverpakt en quickfrozen verzonden, zodat de kwaliteit van het vlees tijdens het transport behouden blijft!
Hoe bereid je schweine haxe?
Er zijn verschillende manieren om schweine haxe te bereiden. Je kan 't stuk vlees met bot koken met als resultaat 't Duitse Eisbein. Mocht je 'm gaan grillen, krijg je de zogenoemde schweine haxe. Maak bij 't grillen gebruik van de low&slow bereiding op de BBQ. Als hij dan helemaal goed (en dus supergaar) is, valt 't vlees van 't bot af!
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 932.14 |
Energie (kcal) | 223.00 |
Vet (g) | 16.70 |
Verzadigd vet (g) | 5.20 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 18.10 |
Zout (g) | 0.08 |
Schweinehaxe rauw LIVAR
Write Your Review
Schweinehaxe rauw LIVAR
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
SCHWEINHAXE
Schweinhaxe van het Limburgs kloostervarken. Het is een klassiek gerecht dat vaak centraal staat in de grote Duitse bierhallen en traditionele restaurants. Schweinhaxe is stevig, hartig en perfect voor koude dagen of gezellige avonden met familie en vrienden!
WAT IS SCHWEINEHAXE?
De schweinehaxe wordt gesneden uit de poot van het varken en heeft een vlezige structuur. De schweinehaxe is een hele populaire dish in Duitsland en is ook wel bekend onder de naam ‘eisbein’. Eisbein is de gekookte versie en schweinehaxe de gegrilde versie. Hoewel de schweinehaxe iets minder populair is onder de Nederlandse BBQ’ers, is hij uitermate geschikt voor een langzame bereiding. Na bereiding zal ’t vlees van het bot afvallen!
LIMBURGS KLOOSTERVARKEN
The Butchery is official dealer van LIVAR en daar zijn we enorm trots op. LIVAR is het enig varkensvleesconcept dat een 3* beter leven toegekend heeft gekregen van de dierenbescherming. De varkens komen van het Abdij Lilbosch in Echt, waar ze met veel liefde worden verzorgd door monniken en vrij kunnen rondlopen in de kloostertuinen. In deze kloostertuinen kunnen de varkens in alle rust wroeten en rollen in de modder. De dieren krijgen vers graan te eten en dat proef je zeker terug. De aandacht en zorg die de varkens krijgen vertaalt zich rechtstreeks naar een fantastische en kenmerkende smaak.
LIVAR SCHWEIN HAXE ONLINE BESTELLEN
Als je een Schweinhaxe van het Limburgs kloostervarken wilt bestellen ben je bij The Butchery op de juiste plek! Al ons vlees wordt door onze meesterslagers drievoudig getrimd voor de perfecte verhouding tussen vet en vlees, wat zorgt voor optimale smaak en structuur. Het bestellen is enorm gemakkelijk: voor 11 uur besteld is dezelfde avond nog in huis. Komt dit niet helemaal uit? Geen probleem, je kan gemakkelijk een ander geschikt moment uitkiezen. Het vlees wordt vacuümverpakt en quickfrozen verzonden, zodat de kwaliteit van het vlees tijdens het transport behouden blijft!
Hoe bereid je schweine haxe?
Er zijn verschillende manieren om schweine haxe te bereiden. Je kan 't stuk vlees met bot koken met als resultaat 't Duitse Eisbein. Mocht je 'm gaan grillen, krijg je de zogenoemde schweine haxe. Maak bij 't grillen gebruik van de low&slow bereiding op de BBQ. Als hij dan helemaal goed (en dus supergaar) is, valt 't vlees van 't bot af!
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 932.14 |
Energie (kcal) | 223.00 |
Vet (g) | 16.70 |
Verzadigd vet (g) | 5.20 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 18.10 |
Zout (g) | 0.08 |