The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.

Sriracha & honey Buffalo wings
Bereidingswijze
Bereidingswijze Sriracha / honey saus
Plaats alle ingrediënten in een steelpan en breng zachtjes aan de kook voor ongeveer 5 min. That’s it… Soms zijn de beste dingen in het leven zo simpel en trust me, dit is de beste Buffalo saus die jij ooit geproefd hebt.
Bereidingswijze Buffalo wings
Verwarm de BBQ tot 180C. Kruid de wings met jouw favoriete BBQ rub. Zelf gebruik ik “The Taste” van No Rubbish. Die geeft een diepe rode kleur. Je kan de wings de avond vantevoren marineren. Maar omdat ze smaak van de rub en saus zo fantastisch is, vind ik dat eigenlijk niet nodig. Plaats de wings op je BBQ en zorg dat alle kanten mooi karamelizeren. Dit kan even duren, geen haast. Probeer wel de deksel dicht te houden van de BBQ. We willen namelijk dat de rook word opgevangen door de wings en door de BBQ dicht te houden zullen ze ook sneller garen. Voor de zekerheid mag je een thermometer gebruiken. 74C voor wings is perfect, maar omdat er best veel vet in zit kunnen ze ook op een hogere temperatuur geserveerd worden. Ze worden echt niet zo gauw droog. Hussel de wings door de honey Sriracha sauce en zorg dat je veel servetten hebt want je gaat vies worden.
ENJOY!
Bekijk kippenvleugels >>