JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Plaats alle ingrediënten in een steelpan en breng zachtjes aan de kook voor ongeveer 5 min. That’s it… Soms zijn de beste dingen in het leven zo simpel en trust me, dit is de beste Buffalo saus die jij ooit geproefd hebt.
Verwarm de BBQ tot 180C. Kruid de wings met jouw favoriete BBQ rub. Zelf gebruik ik “The Taste” van No Rubbish. Die geeft een diepe rode kleur. Je kan de wings de avond vantevoren marineren. Maar omdat ze smaak van de rub en saus zo fantastisch is, vind ik dat eigenlijk niet nodig. Plaats de wings op je BBQ en zorg dat alle kanten mooi karamelizeren. Dit kan even duren, geen haast. Probeer wel de deksel dicht te houden van de BBQ. We willen namelijk dat de rook word opgevangen door de wings en door de BBQ dicht te houden zullen ze ook sneller garen. Voor de zekerheid mag je een thermometer gebruiken. 74C voor wings is perfect, maar omdat er best veel vet in zit kunnen ze ook op een hogere temperatuur geserveerd worden. Ze worden echt niet zo gauw droog. Hussel de wings door de honey Sriracha sauce en zorg dat je veel servetten hebt want je gaat vies worden.