Hawaiian Style Kalbi Ribs
Bereidingswijze
Bereidingswijze Hawaiian Kalbi
Doe alle ingrediënten in een blender en laat deze goed draaien totdat er een egale massa ontstaat. Recepten online verschillen
hierover, je mag uiteraard alles mooi fijn snijden en door elkaar mixen maar door het te blenden komen de smaken veel makkelijker vrij en hoeven de ribs minder lang te marineren. Pak een diepe schaal of ziplock zak en plaats hier je ribs in. Giet het mengsel vervolgens over de ribs en zorg dat alles goed bedekt is. Laat minimaal 12 uur in de koelkast staan, maximaal 3 dagen. Dek het wel goed af, want de geur is vrij explosief. Nadat jouw ribs klaar zijn met de marinade, is het simpelweg de ribs op een hete BBQ of bakplaat gooien en zorgen dat ze mooi karamelizeren. Beetje sesamzaad en flinterdun gesneden bosui erover en klaar zijn je Hawaiian Kalbi ribs. Zelf eet ik het graag met kimchi’ en sticky rice.