JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Cassave chips met rendang, pittige Cheddar en chilisaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: €12,95 (8,95 from €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Iberico braadworst wordt ook wel Criollo genoemd. Heerlijk sappige braadworstjes met een knapperig korstje en een karakteristieke smaak.
Het Spaanse Ibérico varken is misschien één van de meest hoogwaardige scharrelrassen ter wereld en dat komt onder andere vanwege de kilo's eikeltjes die de dieren wegwerken in de herfst. Ibérico varkens zijn klein van stuk, maar kunnen maar zo 170 kilo wegen. Dat betekent dat de dieren hoog in vet zitten, voornamelijk intramusculair (tussen de spieren), wat betekent dat het vlees heerlijk smeuig en smaakvol blijft. Vet is immers de smaakdrager van vlees! Deze Iberico worst is dan ook oprecht een eigenzinnig worstje wat je vást nog niet heel vaak geproefd hebt!
Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!
Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.