T-bone Bistecca alla Fiorentina Chianina

Bistecca alla Fiorentina

De Chianinasteak wordt ingekwast met goede olijfolie en langs beide kanten heel kort hard gegrild boven houtskool voor een krokante korst. Belangrijk hierbij is dat de temperatuur van het vuur op zijn allerheetst is. Leg de steak direct vanuit de koelkast op de grill anders wordt de Tbone te rose. Het vlees wordt namelijk niet rosé maar nog echt rood geserveerd met een maximale kerntemperatuur van 40-42C, daarna bestrooid met maldon seasalflakes of grof zeezout, versgemalen zwarte peper en nogmaals besprenkeld met olijfolie. Eventueel serveren met een schijfje citroen en aangemaakte rucola.  

Ingredienten

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

T-bone Bistecca alla Fiorentina Chianina

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is

+ Smaakmakers

+ 4,99 | 100 gram kruidenboter pink pepper seasalt
+ 5,99 | 200 ml Culinaire jus met Tijm
+ 4,99 | 200 gram black pepper saus
+ 3,99 | 100 gram Butchery's seasalt flakes
+ 10,50 | 354 gram Croix Valley Original Steak Sauce & Marinade

+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)

+ 39,99 | 10x Argentijnse rode garnalenspies [80 gram per stuk]
+ 4,99 | 200 gram bospaddenstoelen jagersaus
+ 5,99 | 4x gratintaartje creamy cheese [100 gram per stuk]
+ 9,99 | 8x Haricots verts omwikkeld met Livarspek
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Meest gekocht
Black angus burger puur Black Angus burger Classic
check-circle Maandag in huis
6,99
Mosterdsoep Mosterdsoep met spekjes
check-circle Maandag in huis
4,99
Kruidenboter chimmichurri
check-circle Maandag in huis
4,99
Laden...