Croix Valley Sweet Heat BBQ Dry Rub
Deze smaakbom van Croixvalley ontploft in je mond, door zijn perfecte combinatie van zoetheid en warmte die een feest zijn voor je smaakpapillen. Daarnaast zorgen de suikers in deze rub voor de ideale korst voor op je vlees en creërt de paprika een perfecte finishing touch. Deze rub is niet alleen heel bijpassend bij varkensvlees en gevogelte, maar veranderd elke eigenlijk elk stuk vlees in iets magisch. Het is ook niet voor niets dat de Croix Valley Sweat Heat BBQ Dry Rub de eerste plaats van alle All-Purpose rubs heeft gewonnen op de NBBQA Awards of Excellence.
Gebruik deze rub als finishing rub op kip, varkensvlees, rund en spareribs voor een heerlijk uitgebalanceerde zoet, pittig en kruidige smaak.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Croix Valley Sweet Heat BBQ Dry Rub
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
Deze smaakbom van Croixvalley ontploft in je mond, door zijn perfecte combinatie van zoetheid en warmte die een feest zijn voor je smaakpapillen. Daarnaast zorgen de suikers in deze rub voor de ideale korst voor op je vlees en creërt de paprika een perfecte finishing touch. Deze rub is niet alleen heel bijpassend bij varkensvlees en gevogelte, maar veranderd elke eigenlijk elk stuk vlees in iets magisch. Het is ook niet voor niets dat de Croix Valley Sweat Heat BBQ Dry Rub de eerste plaats van alle All-Purpose rubs heeft gewonnen op de NBBQA Awards of Excellence.
Gebruik deze rub als finishing rub op kip, varkensvlees, rund en spareribs voor een heerlijk uitgebalanceerde zoet, pittig en kruidige smaak.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |