Jetzt geht’s los! Als vervolg op de succesvolle Butchery Burger Battle presenteren wij de Butchery Bratwurst Battle. Het is oktober, ‘t wordt koud, donkerder, de winter komt in zicht en wij staan te trappelen om richting Alpen af te reizen. Wintervibes all over en Bratwurst hoort daar helemaal bij. Bovendien zijn we wel toe aan een potje battlen. Om de – enigszins saaie – oktobermaand wat op te leuken hebben we dus iets leuks bedacht: De Butchery Bratwurst Battle. Mét 20% korting op ALLE worstjes en mooie prijzen om te winnen!

De Butchery Bratwurst Battle gaat plaatsvinden op social media, want hoe leuk is het om elkaar te inspireren met heerlijke creaties? En natuurlijk zijn er ook deze keer weer mooie prijzen te winnen. Anders is ’t dus geen battle… en omdat een goed begin het halve werk is en we hopen dat jullie massaal mee gaan doen, bieden we de hele maand oktober:

20% korting op alle braadworstjes

Butchery Bratwurst Battle

Butchery Bratwurst Battle

Wie ons al langere tijd volgt, weet dat we vorig jaar de bloedspannende Butcheryburgerbattle hebben georganiseerd. De inzendingen waren niet te doen, zo origineel en we hebben al meerdere keren het verzoek gekregen voor een vervolgbattle. Nou. Hier is ‘ie dan.

Trouwe volgers weten óók dat onze slagers dol zijn op foodpairing en dat we braadworstjes hebben in meer dan 20 smaken. Van cheddar/jalapeno tot groene curry en van rendang tot chimichurri, voor iedereen iets erbij. En het mooie aan braadworst is dat je er werkelijk alle kanten mee op kunt. Het gaat heel goed bij de dagelijkse dis, doet het super als snack met bijvoorbeeld sriratcha mayo en gaat natuurlijk ook perfect tussen een broodje. Maar je moet natuurlijk wel worstjes van kwaliteit hebben. Want de ene braadworst is de andere niet. Onze braadworstjes worden stuk voor stuk door onze slagers en Meester Worstmaker Henri van Heerde in eigen slagerij gemaakt. Puur ambacht en ook niet onbelangrijk: het vlees komt van eerlijke varkensrassen, zoals het 3*** Beter Leven ras LIVAR. Een absolute must.

Maar goed. Een Bratwurst Battle dus. Meedoen is een eitje. Hoe? Dat lees je hieronder, maar eerst nog even dit: om de Bratwurst Love te delen, bieden we de hele maand oktober 20% korting aan op ons HELE assortiment. Dus:

Hoe werkt het?

Stap 1: kies een braadworstje uit ons assortiment (de keuze is reuze) en slinger in je winkelmand

Stap 2: Verzin een leuk gerecht, geinige setting of iets anders leuks origineels en ga aan de slag.

Stap 3: maak een foto van je creatie. Leuk als je er zelf bij op staat, hoeft natuurlijk niet.

Stap 4: plaats je Bratwurst creatie met korte omschrijving op instagram en/of facebook onder vermelding van #butcherybratwurstbattle en vergeet niet te vermelden welk braadworstje je hebt gebruikt.

Whats in it for you?

Sowieso de interactie met je mede BBQ-ers. Leuk toch om elkaar te inspireren? Maar er valt natuurlijk ook wat te winnen. We geven namelijk mooie prijzen weg:

  • Een Mini Grill Guru BBQ twv € 399.-
  • Butchery Bratwurst pakket twv € 99.-
  • Butchery’s gevulde kerstkalkoen twv € 99
  • Japans wagyu A5 BMS12 Steak van 400g twv € 95.-
  • Butchery Wildpakket twv €75
  • Butchery L’Aguiole Messenset twv € 75
  • Butchery Waardebon van €50
  • 4 gratis worstjes voor IEDEREEN die heeft meegedaan
  • Eeuwige roem...

Hoe win je?

De meest creatieve, ludieke of best uitziende braadworstjes wordt eruit gepikt door een driekoppige Butchery jury. Creativiteit wordt gewaardeerd, maar soms zit schoonheid natuurlijk ook in eenvoud ;-). Enige voorwaarden zijn dat de braadworst van The Butchery komt, in het bericht natuurlijk de hashtag #butcherybratwurstbattle wordt gebruikt én de smaak worst die is gebruikt.

Butchery Braadworst

Alle worstjes bij The Butchery worden met heel veel liefde gemaakt door onze slagers en Meester Worstmaker. In eigen worstmakerij en in alle soorten en maten. We hebben ze puur, we hebben ze in allerlei (hagelnieuwe) smaakcombinaties en we van verschillende rassen, varken én rund. Daar zit vast en zeker iets lekkers tussen!

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

JOIN THE BUTCHERYCLUB!