

Rassen van wereldklasse
De mooiste vleesrassen ter wereld onder één dak, dat was aanvankelijk de motivatie om te starten met The Butchery. Van Japans A5 Wagyu tot USDA Prime Black Angus en van Spaans Ibérico tot lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Met meer dan 20 vleesrassen is dat wel aardig gelukt, dachten we zo.
Om tot ons huidige assortiment vleesrassen te komen, hebben we veel (maar dan ook écht heel veel) gebakken, geproefd en getest en we zijn ervan overtuigd dat we inmiddels de allerbeste vleesrassen van de wereld in ons assortiment hebben. Maarrr aangezien de sky the limit is en we nog niet álles geproefd hebben, kan het maar zo zijn dat je binnenkort een nieuw ras in ons assortiment vindt..
Met zoveel rassen, is het niet mogelijk om alles gekoeld te bewaren én vers te houden. Daarom hebben we ervoor gekozen om het vlees na productie -wanneer de malsheid op z'n piek is- gelijk op een speciale manier in te vriezen. Flash-freezing noemen we dat ook wel. Zo ontvang je je vlees verser dan vers bevroren thuis, waar je het nog maanden in de vriezer kunt bewaren.


Runderrassen
Angus
Wagyu
Dry Aged Grassfed
Grassfed


Varkensrassen