The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Productinformatie
Timing is everything voor een EGGer. De Big Green Egg Instant Read Thermometer is daarbij je (geheime) wapen in de strijd tegen under- of overcooked. Binnen 4 seconden weet je de exacte kerntemperatuur van vlees, vis of gevogelte. Hoeveel graden moet de lamsbout? Check het spiekbriefje met gewenste temperaturen op de achterzijde. De graad van perfectie is bereikt. Tijd voor een welverdiend biertje? Dit handige hulpje multitaskt als flesopener.
Rare, medium of well-done? Natuurlijk serveer je jouw gasten steaks met de gewenste garing. En omdat meten weten is, check je regelmatig de kerntemperatuur met de Big Green Egg Instant Read Thermometer. Razendsnel en ongelofelijk accuraat krijg je de uitslag (binnen een range van -50°C tot 300°C!). De roestvrijstalen probe is opklapbaar en 5 minuten na gebruik schakelt hij zichzelf automatisch uit.